Scalp brush

En Scalp brush stimulerar blodcirkulationen och hjälper till att rengöra hårbotten genom att avlägsna produktrester och döda hudceller. Läs mer om Scalp brush här!

8 Produkt(er)

Vad är en Scalp brush?

En Scalp brush är en borste som är särskilt avsedd för hårbotten. Den skiljer sig från vanliga hårborstar eftersom den används för att stimulera hårbotten och inte för själva borstningen eller stylingen av håret.

En Scalp brush har stora mjuka tänder som är utformade för att massera hårbotten på ett skonsamt men effektivt sätt.

Vid regelbunden användning kan borstarna bidra till att öka blodcirkulationen i hårbotten, främja hårväxten och ge ett friskare och mer glänsande hår.Fördelar med att använda en Scalp brush

Rund bild av en hårbottenborste

En Scalp brush är ett utmärkt verktyg för att ta hand om hårbotten och håret. Den kan hjälpa till att avlägsna döda hudceller, överflödigt talg och stylingprodukter, och samtidigt stimulerar en Scalp brush blodcirkulationen i hårbotten.

Här är några av de specifika fördelarna med att använda en Scalp brush:

 • Döda hudceller kan ansamlas i hårbotten och blockera hårsäckarna. Detta kan leda till mjäll, klåda och torrhet. Med hjälp av en Scalp brush kan du avlägsna dessa döda hudceller och återställa balansen i hårbotten.
 • En Scalp brush är effektiv när det gäller att fördela hårets naturliga oljor från hårbotten till hårtopparna. Detta kan bidra till att förbättra hårets glans och få det att se mindre fett ut.
 • Stylingprodukter kan ansamlas i hårbotten och blockera hårsäckarna, men en Scalp brush kan hjälpa till att avlägsna dessa stylingprodukter.
 • Blodcirkulationen är viktig för hårväxten, och med en Scalp brush stimulerar du blodcirkulationen i hårbotten, vilket kan främja hårväxten.
 • Att använda en Scalp brush kan hjälpa till att lindra muskelspänningar i hårbotten och nacken, vilket kan lindra vissa typer av spänningshuvudvärk.


Hur man använder en Scalp brush

Det är enkelt att använda din Scalp brush i duschen, och du kan samtidigt använda den för att fördela ditt schampo i hårbotten.

 1. Börja med att blöta håret och hårbotten. Detta mjukar upp både hår och hårbotten och gör det lättare att massera.
 2. Applicera ditt vanliga schampo. Scalp brushen kan hjälpa till att fördela schampot jämnare över hårbotten.
 3. Använd din Scalp brush för att massera in schampot i hårbotten med mjuka, cirkulära rörelser. Detta rengör inte bara hårbotten, utan främjar också blodflödet.
 4. Se till att massera hela hårbotten, inklusive områdena runt nacken och bakom öronen.
 5. Efter massagen ska du skölja håret noggrant för att avlägsna alla schampo- och produktrester.
 6. Skölj din Scalp brush under vatten efter användning för att avlägsna hår- och produktrester. Låt den torka helt före nästa användning.

Du kan också använda din Scalp brush i torrt hår.

Hur ofta ska man använda en Scalp brush?

Du kan använda en Scalp brush varje dag eller några gånger i veckan. Det beror på din hårbottenstyp och dina individuella behov. Det är en bra idé att använda den de dagar du tvättar håret.

Om du har känslig hårbotten kan du börja med att använda borsten några gånger i veckan och sedan öka frekvensen om du inte upplever obehag.

Hårbottenborstning är ett enkelt och effektivt sätt att ta hand om din hårbotten och ditt hår. Genom att använda en Scalp brush regelbundet kan du hålla din hårbotten frisk och ditt hår starkt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.