Hårborstar Scalp brush Rundborstar Hårkammar

Hårborstar & Kammar

Ge ditt hår den behandling det förtjänar med en bra hårborste. Här hittar du ett stort utbud av hårborstar och kammar, som hjälper till att behålla ett vackert hår. Läs mer om vilken hårborste du ska välja här! 

165 Produkt(er)

En bra hårborste - ett oumbärligt verktyg

En bra hårborste är en trogen följeslagare när du ska reda ut håret och få bort knutar eller tovor och det finns många olika typer beroende på vilken typ av hår du har. Den bästa hårborsten för dig är den som matchar din hårtyp och hjälper dig styla ditt hår som du vill ha det.

Olika hårtyper kräver olika vård och behandling, inklusive hårborstar, och de flesta vill ju ha glansigt, läckert och mjukt hår. Så det är därför viktigt att du väljer den bästa hårborsten för ditt hår, så att du kan ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt, och få ett vackert slutresultat.

När du väljer en bra hårborste för ditt hår blir arbetet mycket lättare för dig, då en bra hårborste gör ditt hår mer hanterbart i förhållande till styling.


Vilken hårborste ska man välja?

Det finns många olika typer av hårborstar med olika egenskaper. Det handlar om att ta reda på vilken hårtyp du har och vad du vill att din hårborste eller kam ska göra.


Rundborste

En hårborste med ett runt borsthuvud är särskilt bra för styling och användning med en fön för att skapa mycket volym. En rundborste är bra för att styla både kort och långt hår, och finns i olika diametrar, så du kan få den som passar ditt hår bäst i förhållande till om du vill skapa små eller stora vågor.

Med en bra rundborste kan du tillföra en fin fyllighet till ditt hår och ändå få det att se glänsande och läckert ut. En rundborste kan kräva lite övning, men när du väl fått kläm på den blir det lätt för dig att skapa den vackraste volymen.


Hårborste för lockigt hår

Att använda en vanlig hårborste för lockar är inte den bästa idén, eftersom en vanlig hårborste kommer att separera lockarna och få dem att se krusiga ut.

En bredtandad kam lämpar sig däremot för lockar, eftersom den inte separerar håret och förstör lockarna. Tänderna på en bredtandad kam kan hjälpa dig att få mer definierade lockar, undvika frissiga lockar och få ut tovor ur håret. Men med lockigt hår, kom ihåg att det aldrig är en bra idé att borsta eller kamma håret när det är torrt.


Hårborste för trassligt hår

Om du lider av trassligt hår är en Wet brush ett riktigt bra val. De populära Wet-borstarna kan användas i både vått och torrt hår, och är designade för att kamma ut knutar och tovor utan att skada håret. En Wet brush passar både för tjockt och tunt hår, oavsett om det är kort eller långt.

Det kan vara svårt att kamma ut knutar och tovor ur håret och många hårborstar kan man inte använda i blött hår. Men en Wet brush är så skonsam att den inte sliter på håret, även om det är extra ömtåligt när det är blött. Med en Wet brush kan du använda din hårborste i blött hår och få bort dina tovor och knutar.


Hårborste med vildsvinshår

En hårborste med galtborst/vildsvinshår kan få ditt hår att se extra mjukt och glänsande ut. Galtborsten hjälper till att fördela de naturliga oljorna från din hårbotten så att du kan kamma ut dem i hårets längder. Detta hjälper till att vårda ditt hår på ett naturligt sätt och ge det en fin glans. Många gillar en hårborste med vildsvinshår, eftersom de är skonsamma att använda.


Hårbottenborste

En scalp brush är en borste för hårbotten som stimulerar och sätter igång blodcirkulationen. Denna typ kan användas av alla, oavsett om du har lockigt eller rakt hår. En hårbottenborste används i duschen de dagar du ska tvätta håret. Du kan med fördel använda din hårbottenborste i samband med schamponering, så att du verkligen fördelar produkten. Använd cirkulära rörelser med lätt tryck och massera din hårbotten med den.


Hårborste för barn

När barn leker kan deras hår tendera att tova och trassla sig. Det är därför viktigt att ha en bra hårborste till sina barn, som kan hjälpa till att få ut dagens hårtovor.

Letar du efter en hårborste för barn - se vårt stora utbud här!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.