HårStoppKropp - 100 ml

HårStoppKropp - tar bort oönskad hårväxt på kroppen
HårStoppKropp - tar bort oönskad hårväxt på kroppen
HårStoppKropp - 100 ml
HårStoppKropp - 100 ml
Se alla produkter från Arcon Scandinavia
Varunummer: 7996

HårStopp Body är den absolut bästa och mest skonsamma metoden för hårborttagning.

HårStopp är lösningen för dig som vill stoppa hårväxt helt utan användning av starka kemikalier och rakhyvel. Undvik den dagliga rutinen att raka benen. Det tar lite tid att stoppa hårväxten helt, men efter det behöver du bara underhålla med Hårstoppkräm . 

Användning: 
Krämen smörjs jämnt över det område som du vill ha hårfritt. 
Det bästa och snabbaste resultat uppnås om du använder Hårstopp två gånger dagligen(morgon och kväll). Efter ca 2 månader kan du förvänta dig att se resultat och efter 4-6 månader är problemet med oönskad hårväxt äntligen löst. För att hålla huden mjuk, fuktig och hårlös, är det tillräckligt att använda krämen 2-3 gånger i veckan. Krämen är mycket dryg och räcker länge. 

Kliniska studier:
De kliniska studierna av den aktiva ingrediensen i HårStopp gjordes av Evelyn Falconi Klein vid universitetet i Pavia(Centrum för cell-molekylärbiologi) och fick stöd av professor Fulvio Marzatico. Kvalitetskontrollen genomfördes av professor Claudio Angelinetta,(studie nr 2001C353F av den 20 september 2001). Syftet med studien var att bedöma effektiviteten i HårStopp för att minimera och förebygga oönskad hårväxt. Testet omfattade 60 kvinnor i åldern 18 till 50 år, som mättes och analyserades genom ett halvt år. 98% av kvinnorna uppnådde en signifikant minskning av hårväxt och hela 63% uppnådde ett fullständigt stopp av hårväxt på det behandlade området.
Andra kliniska studier genomfördes också om hudirritation och andra biverkningar(Studie nr 2000I004P av den 3 oktober 2000 och 2001A083V av den 2 mars 2001), båda hade till följd att det inte finns några påvisbara biverkningar, irritation eller risker att använda krämen.

Innehåll: 100 ml

Vatten kapryl / kaprin-triglycerid, etylhexylpalmitat, cetearylalkohol, glycerylstearat, glycerin, PEG-100 stearat, dimetikon, fenoxietanol, tokoferylacetat, sojaböna (Glycine soja) sterol, Bisabolol, karbomer, detta allergen, kaliumsorbat, natriumhydroxid, parfum, allantoin, tetra-EDTA, lecitin, butylfenyl methylpropional, hexyl Cinnamal, citronellol, linalool, tokoferol, askorbylpalmitat, alfa-ionon isometylbeta, hydroxyisohexyl 3-cyklohexen karboxaldehyd, kumarin, citronsyra

Ingår i kategorierna
Hårborttagning

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.