HårStopp


HårStopp stoppar oönskad hårväxt. HårStopp är milda krämer som får håret att sluta växa. Baserad på naturliga ingredienser och kliniskt testad med 98 % nöjdhet. Passar ljusa och mörka hår. HårStopp finns i tre varianter - en för kroppen, en för ansiktet och en för bikinilinjen.

Om HårStopp | 3 varianter | Så använder du HårStopp | Kliniskt testad

3 Produkt(er)

Om HårStopp

HårStopp är ett varumärke från Arcon Scandinavia, som sedan 1997 har producerat och sålt kvalitetsprodukter inom hårvård och kroppsvård. Omsorg med urvalet av produkter har varit företagets styrka sedan starten och har varit grunden för den goda responsen produkterna har fått från kunderna. De strävar efter att använda så rena och naturliga produkter som möjligt. Med HårStopp kan de som enda på marknaden erbjuda krämer som kan stoppa hårväxten där det önskas.

Innovation: Stopp oönskad hårväxt med HårStopp

Glöm den eviga kampen mot envis hårväxt och säg farväl till rakhyvlar, kemikaliebaserade krämer och pincetter. Presenterar HårStopp – milda och skonsamma krämer som effektivt kan stoppa håren från att växa, och som kan användas av både kvinnor och män på hela kroppen.

Kvadratisk billede af de tre produkter fra HårStopp

Följ bara HårStopps enkla behandlingsprogram för att säga hejdå till oönskad hårväxt i ansiktet, på benen, under armarna, vid bikinilinjen och andra ställen där det är önskvärt.

Efter daglig användning i 3-6 månader har hårväxten i de flesta fall slutat. Därefter är det tillräckligt att använda krämen 2-3 gånger i veckan för att bibehålla resultatet.

HårStopp är skonsam mot huden och tränger snabbt in, vilket lämnar huden fräsch, elastisk och mjuk. Krämerna är baserade på naturliga ingredienser, och det finns inga rapporter om hudirritationer eller andra allergiska reaktioner från användarna.3 varianter – ansikte, kropp och bikini

92 % av kvinnor i åldern 15-65 år använder hjälpmedel för att hantera oönskad hårväxt. Detta beror både på kosmetiska och praktiska behov. Medan håret på huvudet ofta hyllas som en kvinnas prydnad, betraktas hårväxt på andra delar av kroppen ofta som oönskad, både hos kvinnor och män.

Lös detta problem med HårStopp, skonsamma och effektiva krämer som kan minska och stoppa oönskad hårväxt. Med tre varianter - för kroppen, ansiktet och bikinilinjen - erbjuder HårStopp en skräddarsydd lösning för dina behov.

  • HårStopp Ansikte – 15 ml: HårStopp för ansiktet är lämplig för att stoppa hårväxten på bland annat överläppen, hakan, kinderna och andra områden i ansiktet där du vill ha en slät och hårfri hud.
  • HårStopp Kropp – 100 ml: HårStopp för kroppen är lämplig för att stoppa hårväxten på hela kroppen, inklusive ben, armar, armhålor och mage.
  • HårStopp Bikini - 30 ml: Få en slät bikinilinje året runt med HårStopp Bikini. HårStopp Bikini har en högre koncentration av de aktiva ingredienserna, eftersom håren i bikinilinjen vanligtvis är mer motsträviga.

HårStopp produktserien är lämplig för alla hudtoner samt hårtyper och -färger, oavsett om håren är grova eller mjuka som dun, ljusa eller mörka. Idealisk för känslig hud.Så här använder du HårStopp:

  1. Börja med att ta bort håren på det önskade området. För bästa synkronisering av hårcykeln rekommenderas vaxning (se nedan), men andra metoder kan också användas.
  2. Applicera sedan HårStopp-krämen jämnt över området. För optimala och snabba resultat rekommenderas det att använda krämen två gånger dagligen (morgon och kväll). Krämen ska inte sköljas av.
  3. Efter 4-6 veckor kan det vara nödvändigt att upprepa hårborttagningen med vax eller en annan metod. Du kommer att märka att det växer färre hår ut, och de kommer att vara ljusare och finare.
  4. Efter 2 månader kommer du att kunna börja se resultat, och efter 4-6 månader kan problemet med oönskad hårväxt vara löst. Underhåll resultatet genom att använda HårStopp-krämen 2-3 gånger i veckan.


Synkronisering förbättrar och påskyndar resultaten.

Synkronisering innebär att alla håren förs till samma stadie i deras livscykel. Grundläggande genomgår alla hår tre faser: en tillväxtfas, en vilofas och en avslutningsfas, även känd som anagen, katagen och telogen.

Hårets cykel och tillväxtintensiteten varierar beroende på kroppsområdet. Det optimala resultatet uppnås när alla håren
är i tillväxtfasen samtidigt. Detta uppnås genom att vaxa det aktuella området. Efter en vaxbehandling är hårväxten synkroniserad och behandlingen med HårStopp kan påbörjas. Vaxning är metoden som säkerställer det bästa och snabbaste resultatet, men naturligtvis kan även andra metoder användas för att "återställa" hårväxten.Kliniska studier

Miljøbillede af kvinde der påfører HårStopp på benene


HårStopp™ har genomgått kliniska tester och dokumentation med syfte att utvärdera effektiviteten i att stoppa och förebygga oönskad hårväxt. 

Studien inkluderade 60 kvinnor i åldern 18 till 50 år, som följdes och analyserades under en period av sex månader. Resultaten visade att 98% av kvinnorna upplevde en betydande minskning av hårväxten, och 63% uppnådde fullständig stopp av hårväxten på det behandlade området. 

Samtidigt utfördes ytterligare kliniska studier angående eventuella hudirritationer och andra biverkningar. Dessa studier visade inga påvisbara biverkningar, irritationer eller risker vid användning av produkten.

Dokumenterad effekt

Vi kan inte garantera exakt hur lång tid det tar innan dina oönskade hår slutar växa. Hårtyper varierar mycket från person till person, precis som mängden hår på kroppen gör det. Faktorer som ålder, hårfärg, kön, hormoner och genetik spelar en avgörande roll. Dock visar kliniska studier och grundliga tester att 98% av de som har använt HårStopp uppnår önskade resultat inom 4-6 månader. HårStopp är en enkel metod och en otroligt effektiv behandling, som många idrottsutövare också finner stor glädje i - många slipper till och med besväret med att ta bort kroppshår före tävlingar.Så fungerar HårStopp

De biologiskt aktiva ingredienserna i HårStopp bidrar till att förhindra att håret växer ut igen (permanent reduktion). Dessa aktiva ingredienser inkluderar "sterolkomplexet BioAlfa", som består av speciella steroler utvunna från soja-clysin. BioAlfa-komplexet tränger ned i hornlagret till hårsäcken lokalt i det behandlade området.

I hårsäcken och vid hårrötterna påverkar komplexet 5-alfa-reduktasen och det isoenzymet som är ansvarigt för hårväxten. BioAlfa-komplexet kan därför förhindra bildandet av testosteron från androstendion och ingripa i processen där testosteron omvandlas till dihydrotestosteron (DHT).

DHT anses vara huvudorsaken till den så kallade "androgen alopecin", som ofta ses hos unga män som förlorar håret vid tinningarna och utvecklar en början till kalufs. Detta kan ofta leda till totalt håravfall på hjässan.

BioAlfa-komplexet påverkar på ett liknande sätt omvandlingen av testosteron i hårsäcken, dock endast lokalt i det behandlade området.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.