Gillette

På Med24.se hittar du ett stort urval av produkter från Gillette, häribland till exempel de populära serierna Gillette Venus och Gillette Fusion. Utforska hela sortimentet av Gillette-rakhyvlar, Gillette-rakblad och Gillette engångsrakhyvlar.

Populära Gillette-serier | Gillette engångsrakhyvlar | Gillette rakblad | Gillette rakskum

59 Produkt(er)

Gillette - ett världsledande varumärke inom rakning

I mer än 100 år har Gillette tillhandahållit fantastiska och innovativa lösningar för både män och kvinnor i alla åldrar. Gilette är ett av världens ledande varumärken inom rakning och har idag många olika serier med rakhyvlar, engångsrakhyvlar och rakskum.  

Det är inte utan anledning att Gillette är ett av de mest köpta varumärkena inom rakning. Alla produkter har genomgått otaliga tester, så kvaliteten är hög och designen är användarvänlig. Med en Gillette-rakhyvel garanteras du en säker och exakt rakning - även när det ska gå snabbt!

Om du vill ha en säker och behaglig rakning kan du tryggt investera i en rakhyvel från Gillette. Det stora urvalet av produkter gör att du kan välja exakt den rakhyvel som passar dig. På Med24.se kan du regelbundet få bra erbjudanden på Gillette så att du kan spara pengar på de läckra rakhyvlarna.


De mest populära Gillette-serierna

Bland Gillettes många fantastiska serier finns det några som är särskilt populära. Läs allt om Gillette Fusion, Gillette Venus och andra populära serier från märket.

Gillette Fusion

De fantastiska produkterna från Gillette Fusion har utvecklats speciellt för män och deras behov av en nära och säker rakning. Gillette Fusion-rakhyvlar har en funktionell design som passar för män i alla åldrar och tar väl hand huden. Vid rakning kan du använda den närande och lugnande shave gel. Du kan också använda en bra aftershave efter rakning för att ta extra bra hand om din hud.

Bland de mest populära Gillette Fusion-produkterna hittar du Gillette Fusion Proglide. Rakbladen från Fusion Proglide är bland de mest avancerade i Gillettes sortiment, eftersom de är utvecklade med tunnare och finare mönster än andra rakblad. De 5 tättsittande rakbladen minskar trycket på huden och reducerar irritationen efter rakning. Gillette Fusion Power rakblad har en patenterad beläggning på knivarna och är perfekt för rakning av ansiktet.

Gillette Venus

Den ikoniska serien Gillette Venus har varit ett favoritmärke för kvinnor i många år. De täta, skarpa rakbladen hjälper till att ge en behaglig rakning med ett enda drag. Innovativa Gillette har utvecklat många nya tekniker som till exempel FLEXBALL-tekniken som du hittar i rakbladet Gillette Venus Swirl.

Om du vill skona din hud så mycket som möjligt kan du också använda Gillette Venus Sensitive Rakhyvlar som med intensivt fuktgivande remsor ger en nära och slät rakning. Om du vill ha en optimal rakning med oöverträffatt slätt resultat kan du använda Gillette Venus Embrace. Denna Gillette Venus-rakhyvel är den första för kvinnor med 5 blad och är därför en av de mest effektiva rakhyvlarna för en nära rakning. Du kan få tips och hjälp med rakning och hårborttagning i vår artikel om ämnet här.

Gillette Skinguard

Minska kontakten mellan kniv och hud med de skonsamma och effektiva produkterna från Gillette Skinguard. De unika rakbladen från Gillette Skinguard Sensitive-serien har en unik fuktremsa som gör rakhyvlarna lämpliga för känslig hud. När kontakten mellan kniven och huden minskar kan du lättare hålla huden fri från irritation och du får ett jämnt och snyggt resultat utan röda knoppar.

Om du använder Gillette Sensitive rakgel tillsammans med en rakhyvel från serien kan du ta extra väl hand om din känsliga hud. Rakgelen har en kylande och lugnande effekt på irriterad hud samtidigt som den reducerar inåtväxta hårstrån och röda knoppar efter rakning.


Gillette engångsrakhyvlar

I många av de olika Gillette-serierna finns det också engångsrakhyvlar i sortimentet. En av de bästa engångsrakhyvlarna är Gillettes bästsäljande engångsrakhyvel för män, Gillette Sensor3. Du får 4 rakhyvlar som är perfekta för en slät och nära rakning. När du byter ut rakhyveln ofta undviker du att rakbladet blir slött och smutsigt och du undgår irriterad hud och röda knoppar och du får ett slätt och perfekt resultat.

Gillette Venus3 engångshyvel har ett huvud som kan vridas och en fuktgivande remsa så att du enkelt kan raka dig utan skum. Engångshyvlar är praktiska att ha med sig på resan, så att du kan uppnå perfekt rakning även när du är på resande fot.


Gillette rakblad

Om du köper en rakhyvel som ska användas flera gånger behöver du inte byta ut den när rakbladet har blivit slött. Gillette säljer nämligen alla de effektiva och skonsamma rakbladen separat, därmed behöver du bara byta huvudet på din rakhyvel. Gillette rakblad finns för både kvinnor och män. I sortimentet hittar du bland annat:

  • Gillette Fusion Proglide rakblad
  • Gillette Fusion5 rakblad
  • Gillette Mach3 Turbo rakblad
  • Gillette Venus rakblad

Gillette rakgel och rakskum

Om du vill uppnå optimal effekt av dina Gillette-rakhyvlar kan du kombinera dem med ett mjukgörande och skonsamt rakskum från Gillette. Produkten gör håren smidiga och reducerar risken för röda knoppar efter rakning. 

Se hela utbudet av rakkrämer, rakskum och rakgel.


pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.