Amningsinlägg - Billiga paketerbjudanden

Billiga engångs- och tvättbara amningsinlägg från märkena Joha, Philips Avent, Lansinoh, Medela, Lana Softline och Carriwell.;

Vi har naturliga, tvättbara amningsInlägg i ull, bomull och silke, vilka är bra för att hålla brösten varma och på så sätt förhindra mjölkstockning. 

De finns som runda och droppformade, både svarta och vita, för att matcha din behå. Om du använder engångsinlägg kan du spara pengar genom att välja storpack. Vi har t.ex. alltid bra erbjudanden på Pigeons amningsinlägg när du köper 4 paket. Amningsinläggen suger upp ev. mjölkdroppar så att du slipper fläckar. Amningsinläggen ger skydd och samtidigt behaglig värme, då de andas. De flesta amningsinlägg är så tunna och diskreta att det inte syns utanpå.
Amningsinlägg som förhindrar tråkiga fläckar, bröstinfektion och svamp

När vi tänker på amningsinlägg tänker vi ofta på de tråkiga mörka fläckarna som kommer när brösten läcker. Faktum är dock att vissa kvinnor nästan aldrig läcker, medan andra gör det bara de är i närheten av en baby.

Oftast är behovet av amningsinlägg störst i början av amningsperioden. Här producerar vi ofta för mycket eftersom brösten ännu inte har anpassat sig till barnets behov. Men amningskupor har även andra viktiga funktioner än att enbart undvika läckage och olyckliga fläckar. 

En annan - och viktigare - funktion är att hålla mjölkkörtlar och mjölkkanaler varma. Är brösten kalla, blir "flödet" svagare, vilket ökar risken för mjölkknutor och mjölkstockning.

Dessutom är amningskupor viktiga eftersom de håller brösten torra. För om bröstvårtorna är våta, ökar risken för svampangrepp. Dessutom handlar det också naturligtvis om komfort.

På Med24.se har vi olika inlägg. Vi har valt några favoriter, men du kan klicka dig igenom de olika inläggen och hitta det som fungerar bäst för dig och din situation. 

Pigeon amningsinlägg ultra har tidigare röstats fram som bäst i test av tidningen Vårt barn. För Pigeon amningsinlägg är med sin lätta och tunna passform en av de mest behagliga. Amningsinlägget har också en hög-absorberande kärna som suger upp mjölk och fuktighet till sig, utsidorna är täckta med en laminerad väv som skyddar behå och kläder. "Definitivt de bästa amningsinläggen på marknaden! De suger upp mer och håller ändå brösten torra. Självklart att rekommendera ", skrev Sophie E och gav Pigeon amningsinlägg fem av fem stjärnor här på sidan. Amningsinläggen har en extra mjuk insida, som tillåter luftflöde, vilket håller ytan torr och förhindrar att inlägget fastnar på huden.

Lana Softline är ett amningsinlägg i ull som formar sig efter dina bröst medan
de absorberar och värmer på samma gång. Amningsinläggen i ull finns i många olika storlekar och de kan maskintvättas och sedan torkas på element eller annan torr värmekälla.

Lansinoh Amningsinlägg är ett engångs-amningsinlägg som levereras i förpackningar om 24 st. 
Lansinoh är ett ultratunnt 3-lagersinlägg som fäster diskret och naturligt runt bröstet. Med självhäftande tejp hålls amningsinlägget på plats. Lansinoh egenskaper håller huden torr och behaglig, samtidigt som det förhindrar fläckar på kläderna. Lansinoh är skapad med en unik teknik 
som gör att huden andas naturligt. 

Har du erfarenhet av något av ovanstående eller någon av våra amningsinlägg tar vi tacksamt emot dina synpunkter.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.