Fitness Pharma

22 Produkt(er)

Fitness Pharma - Kosttillskott för vardagslivet

Fitness Pharma erbjuder en rad högkvalitativa kosttillskott. I vårt sortiment av deras utsökta produkter hittar du omega 3, vitamin-, ört-, växt- och mineraltillskott.

På Med24.se erbjuder vi Fitness Pharma-produkter till exklusiva priser och erbjudanden oavsett vilka kosttillskott och viktiga näringsämnen du vill bidra till din kropp. 

Fitness Pharma Kosttillskott

Fitness Pharma är en produktlinje som utvecklats av Natupharma, som sedan 1956 har skapat kosttillskott som kännetecknas av god kvalitet till ett överkomligt pris.

I sortimentet ingår flera kundfavoriter som fiskolja, tranbär och Fitness Pharma loppfröskal. Vi presenterar kortfattat favoriterna här:

Fitness Pharma Fiskolja

Varumärket erbjuder flera kosttillskott med de viktiga fettsyrorna omega 3, 6 och 9. Fiskolja är en av de rikaste källorna till EPA och DHA, som bidrar till synen, hjärtat och hjärnan. Under graviditet och amning bidrar de också till normal utveckling av ögon och hjärna hos foster och spädbarn.

Fitness Pharma Omega 3 och Fitness Pharma Omega 3-6-9, som båda innehåller naturliga fiskfettsyror och antioxidanter, är några av våra kunders favoriter. Omega 3-6-9 innehåller också de viktiga fettlösliga vitaminerna A, D, E och K, som ytterligare bidrar till en optimal kroppsfunktion.

Fitness Pharma Lime

Kalcium är en av kroppens viktigaste mineraler, eftersom det är avgörande för både benstommens struktur och styrka. Det är viktigt att undvika kalciumbrist eftersom det kan orsaka benskörhet, njursten och högt blodtryck.

Fitness Pharma Kalk m. Magnesium och vitamin D är utformat för att bidra till din benstomme och tänder samt andra viktiga funktioner i kroppen, såsom immunsystemet, muskelfunktionen och energiomsättningen. Detta tillskott bidrar med flera viktiga vitaminer och mineraler.

Fitness Pharma Q10

Q10 är centralt för energiproduktionen. Det är en del av hjärtcellernas energimetabolism och är därför också viktigt för hjärtats funktion. En av kundfavoriterna bland Fitness Pharmas produkter är Fitness Pharma Q10, som genom att ta bara 1 kapsel dagligen kan hjälpa till att tillgodose ditt behov av det naturliga hjälpämnet.

Växtbaserade kosttillskott

Växter har i årtionden använts som en naturlig väg till en frisk kropp och läkning av olika symtom. Deras innehåll av antioxidanter, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen tyder på att de kan vara till nytta för flera delar av kroppen.

Fitness Pharma har därför utvecklat kosttillskott med några av de mest erkända växterna och frukterna. Genom en speciell bearbetningsprocess har kosttillskotten behållit de viktigaste ämnena så att de kan bidra med de egenskaper som växterna besitter.

Fitness Pharma Tranbärskapslar, Fitness Pharma Ingefära med Gurkmeja och Fitness Pharma Blåbär + Lutein är några av de välkända produkterna på marknaden.

Medan tranbär är kända för sina förmodade antiinflammatoriska egenskaper, särskilt i samband med blåskatarr, är blåbär kända för sitt höga innehåll av antioxidanter, som kan utrota skadliga celler.

Ingefära är också känd för sina antiinflammatoriska egenskaper, dock mest i samband med smärttillstånd, medan gurkmeja bidrar till hjärtat och hjärnan med en förmodad positiv effekt på artrit och hud.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.