Magnesium

Magnesium är en viktig mineral, ett av de fyra mest förekommande ämnen i vår kropp efter natrium, kalium och calcium. Magnesium krävs för den normala funktionen av minst 360 enzymer, och spelar dessutom en avgörande roll i många viktiga cellfunktioner. För vuxna är det tillräckligt att inta 300 mg magnesium dagligen. Du kan supplera din dagliga kost med magnesium kosttillskott för att uppnå den dagliga rekommenderade mängden. 

Med24 erbjuder ett brett sortiment av magnesium-kosttillskott från kända märken som Omnisym Pharma, Solaray, PurePharma, Mablet, Berthelsen, Biorto, Multi-tabs, Salus och många andra. Lär mer om magnesium - nyckeln till bra hälsa.

64 Produkt(er)

Magnesiumbrist (hypomagnesemi) kan ha en negativ effekt på många biokemiska processer i kroppen. Magnesiumbrist kan visa sig på flera olika sätt såsom  trötthet, kramper, huvudvärk etc.

De flesta människor får inte i sig tillräckligt med magnesium genom kosten och kan med fördel supplera med magnesiumkosttillskott.  
Rådgör alltid med din läkare innan du börjar använda magnesiumkosttillskott. 


Vanliga frågor:

Magnesiumkosttillskott

Magnesium-kosttillskott kan användas som tillägg till din normala kost. Med magnesiumkosttillskott kan du vara säker på att inta den rekommenderade dagliga dosen av magnesium och därmed säkerställa att din kropp utnyttjar denna viktiga mineral på bästa sätt.

Vad är magnesium bra för?

Magnesium hjälper till att upprätthålla en bra och sund hälsa. Magnesium har bl.a. direkt inflytande på vårt skelett, bentomme, tänder, nervsystem och producerar energi för att klara alla dagens göromål. 

Symptom vid magnesiumbrist

Magnesiumbrist visar sig oftast i form av trötthet, utmattning och kramper i musklerna. Upplever du dessa symptom kan du prova magnesiumkosttillskott som supplement till din dagliga kost.

Biverkningar

Magnesium anses vara ett säkert kosttillskott, dock kan intag av för mycket magnesium ge biverkningar som diarré, illamående och magsmärtor. Normalt kan dessa biverkningar försvinna genom att man reducerar sin dagliga dos. Blir det inte bättre ska du uppsöka läkare.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.