Actinica - 80 g

Actinica - 80 g
Actinica - 80 g
Actinica - 80 g
Se alla produkter från Galderma Nordic
Varunummer: 12086
Actinica - 80 g

Actinica Lotion är en förberedelse för att förebygga vissa typer av icke-melanom hudcancer hos riskpatienter (nedsatt immunförsvar).

Under en tvåårig studie på patienter med nedsatt immunförsvar (patienter som har genomgått organtransplantation) vilka är mycket känsliga för utveckling av icke-melanom hudcancer, har Acticina lotion visat sig vara effektivt för att förhindra aktinisk keratos och skivepitelcancer.

Actinica lotion skyddar mot både UVB-och UVA-strålar med SPF50. Den innehåller ett brett spektrum av fotostabila filter och är vattentät.

Lotionen har också återfuktande egenskaper.

Användning:
Använd Actinica Lotion under hela året genom att applicera krämen varje morgon i de områden av huden som utsätts för UV-ljus och som inte täcks av kläder. 

Se bifogad doseringsanvisning! 

Applicera Actinica lotion innan du applicerar andra kosmetiska produkter (låt Actinica lotion absorberas av huden under några minuter). Efter en lång vistelse i vatten eller överdriven svettning måste Actinica lotion appliceras på nytt. 

OBS!
UV-filter i denna produkt kan ge fläckar på kläder, syntetiska tyger och andra material.
Applicera därför inte Actina lotion omedelbart före påklädning.

Innehåll:

Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyltriazin, ethylhexyltriazon, isoamyl-p-metoxicinnamat, metylen-bis-bensotriazolyl tetramethylbutylphenol, butylmetoxidibensoylmetan, propylparaben, metylparaben, tillsatsämnen

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.