Dermatologiska Solvård

Solvård från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer. Produkterna kännetecknas av att tolerans och effektivitet kombinerar för alla hudtyper och läppar även känsliga. Solprodukter rekommenderas över hela landet och du kan känna dig trygg med att de inte innehåller några onödiga ingredienser eller allergiframkallande ämnen. Hitta det solskyddsmedel som passar dig och din familj här.

117 Produkt(er)

Vad är dermakosmetiskt solskyddsmedel?

Dermakosmetiskt solskyddsmedel täcker en rad produkter som används och rekommenderas av dermatologer över hela världen. Du kan få solskyddsmedel, spray, stift och liknande. Alla har det gemensamt att de är milda mot huden och effektivt skyddar mot UV-strålar.

Varför ska jag använda dermakosmetiskt solskyddsmedel?

Solskador i form av cancer är en av de vanligaste biverkningarna i samband med solens strålar. Därför är det mycket viktigt att du väljer att ta hand om din kropp och använda solskydd. För optimalt solskydd, använd alltid solskyddsmedel när du är utomhus och UV-indexet är högt.

En solskyddskräm är det bästa skydd du kan använda. Och rikligt! Faktum är att du måste använda en handfull solskyddsmedel för en person. Du ska också använda ett sunstick på öron, näsa, läppar och andra utsatta ställen. Dessa platser glöms ofta och blir därför inte skyddade. Du kan också använda en solspray. Du bör dock vara försiktig så att du inte använder för lite eftersom skyddsfaktorn då minskar.

Använd aftersun efter att du har varit ute i solen. En aftersun svalkar huden efter solens strålar och stoppar processen i huden som får oss att bli solbrända.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.