A. Vogel Santasapina Bonbons - 100 g

1
Se alla produkter från A. Vogel
Varunummer: 20755

A. Vogel Santasapina Bonbons är söta, friska karameller med gransmak och en härlig, mjuk honungskärna, som ger snabb lindring till ond hals

Din mormor hade faktiskt rätt: En liten karamell i fickan kan göra underverk om du blir torr i halsen eller vill en ny smak i munnen. Santasapina Bonbons från A. Vogel är ett bevis för det. Med den färska smaken av granskott och en söt och mjuk kärna av härlig honung, är karamellerna trevligt uppfriskande när du är på språng. Samtidigt har de en snabb och positiv effekt på hals och svalg, klarar strupen och rösten.

Hos A. Vogel tror vi att naturen erbjuder allt vi behöver för att upprätthålla god hälsa och en känsla av välbefinnande. Därför är Santasapina Bonbons, liksom alla produkter i A. Vogels sortiment, tillverkade utan onödiga ingredienser och innehåller därför ingen konstgjorda arom, färgämnen eller sötningsmedel.

Egenskaper:

  • Uppfriskande karameller med honung och granskott
  • Klarar strupen snabbt
  • Utan konstgjord arom, sötningsmedel eller färgämnen

Användning:

Du kan nappa till dig en Santasapina vid behov. Karamellerna är inte bara för vuxna utan går också hem hos barnen tack vare den söta honungskärnan och den friska smaken.

Granskott: en frisk fläkt till matlagning!

Visste du att du kan använda färska granskott i matlagning? Om du vill experimentera med granskott, prova att plocka dem! Inlagda granskott är bra som tillbehör till en sommarsallad och grillat. Låt de färska granskotten dra i lite vinäger och vatten, tillsätt kryddor och örter efter smak. Om du har turen att ha en köksträdgård eller en kruka med färska örter, kan du plocka några kvistar rosmarin och lägga dem i lagen. Rosmarin är ett bra val om du vill lyfta fram den uppfriskande smaken av granskott.

OBS! När du använder gran i matlagning, var uppmärksam på granarter. Det är viktigt att du använder röd gran och inte idegran som innehåller taxan vilket är giftigt.

Innehåll: 100 g

Näringsinnehåll per 100 g:

Energi

384 kcal

Fett

< 0,05 %

Kuldydrater

96 g

- varav sockerarter

73 g

Protein

< 0,05 g

Salt

0,05 g

Ingredienser:

RAW rörsocker, Glykossirap, Honung, Päronsaft koncentrat, Extrakt av färska granskott (4,5 %), Kornmaltextrakt, Granolja, Pepparmintolja, Menthol

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Ursprungsland: Schweiz

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.