Mezina Konjac Viktminskningstabletter - 180 tabletter

Mezina Konjac Viktminskningstabletter - 180 tabletter
Mezina Konjac Viktminskningstabletter - 180 tabletter
Mezina Konjac Viktminskningstabletter - 180 tabletter
Mezina Konjac Viktminskningstabletter - 180 tabletter
Se alla produkter från Mezina
Varunummer: 7253

Konjac Viktminskningstabletter - 180 tabletter

En förpackning motsvarar 1 månads förbrukning.

Konjac är ett bantningsmedel som är baserat på naturliga ingredienser. Den viktigaste ingrediensen i Konjac är en kostfiber(glukomannan) som utvinns ur roten på Konjacplantan. Glukomannan är en löslig fiber som har den egenskapen att den i vatten kan absorbera sin egen vikt på 2-300 gånger. Det vill säga, tabletterna löses upp och bildar en gelatinös massa som fyller magen, så att du snabbt känner mättnad.

När du använder Konjac med en energireducerad kost, kommer det att bidra till din totala viktminskning. Enligt underliggande studier minskas upp till 60% mer än jämfört med enbart diet. Detta innebär att för varje kilo du går ner själv kommer du med konjacs hjälp minska 1,6 kg. Konjak gör att det blir lätt att upprätthålla motivationen.

Lider du av svårigheter att svälja eller om produkten konsumeras utan samtidigt intag av tillräckliga mängder vätska, uppmanas till försiktighet, eftersom Konjac kan expandera och blockera mat- eller luftstrupe. Drick alltid stora mängder vatten tillsammans med Konjak i syfte att säkerställa att tabletterna kommer ned i magen.

Det är viktigt att äta regelbundet och kom ihåg mellan måltiderna, särskilt när du bantar. Bättre med 6 små måltider under dagen än 3 stora. Om du inte äter regelbundet, riskerar du att blodsockernivån faller och därmed ökar sannolikheten för att du kommer att känna för något sött. Krom är tillsatt eftersom krombrist kan göra det svårare att kontrollera blodsockret.

Dosering:
Den rekommenderade dosen är två tabletter tre gånger dagligen, 30 minuter före måltid. Var noga med att dricka 1-2 glas vatten till, annars kan du uppleva obehag. Därför är det viktigt att dricka mycket vatten med tabletterna så att de når magen innan de löser upp sig.

Konjactabletter rekommenderas endast till överviktiga vuxna.

6 tabletter innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Glucomannan fibrer från konjakrot

3000

mg

-

Krom

120

µg

300%

DRI (Referensintag) = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Glucomannan (Konjakrod/Amorphophallus konjac K. Koch), Fyllnadsmedel (mikrokrystallinsk cellulosa, dicalciumfosfat, natriumcarbonat, siliciumdioxid, magnesiumsalter av fettsyror), Potatisstärkelse, Ytbehandlingsmedel (shellak, maltodextrin, majsstärkelse, chrompicolinat)

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.