Vichy


Vichy är ett franskt dermokosmetiskt varumärke skapat av bl.a. vulkaniskt vatten, som är rikt på mineraler. Med hudvård från Vichy kommer du känna att de aktiva ingredienserna stärker din huds barriärfunktion och gör den stark.

Vichys historia | Vichy hudvård för ansiktet | Rengöringsprodukter | Vichy för kroppen 

116 Produkt(er)

Vichy – känn kraften i det vulkaniska vattnet

Vichy har i mer än 80 år utvecklat hudvårdsprodukter för att hjälpa dig att uppnå den perfekta huden. Vichy hudvård började sin resa i hjärtat av Frankrikes vulkanområde, där vattnet djupt inne i vulkanerna är rikt på 15 olika mineraler och mineralnäringsämnen.

Genom att använda det mineraliserande vattnet i Vichy hudvård får du alla dess fördelar, och resultatet är en stärkt hud. Det thermalska källvattnet kombineras med modern vetenskap inom hudvård, så att användningen av produkter från Vichy är nyckeln till din framgång.

Sedan Vichy grundades 1931 har dess mision förblivit oförändrad. Vichy vill hjälpa kvinnor och män att vårda sin hud på ett helt exklusivt och effektivt sätt – oavsett ålder eller hudtyp. Samtidigt värnar Vichy miljön och främjar hållbarhet, men mest av allt skyddar Vichy din hud med ett innehåll som består av allt du behöver och inget du inte behöver.

Vill du läsa mer om Vichy kan du klicka här.


Serier utvecklade efter hudtyp och behov

Vichys serier har tagits fram utifrån att det finns olika hudtyper och att våra behov inte nödvändigtvis är desamma. Därför behövs olika serier, så att du kan hitta de hudvårdsprodukter som är optimala just för dig.

Med åren förändras din hud och dess behov och därför bör din hudvård göra detsamma, så att du alltid gör det bästa för din hud och ger den vad den behöver.

Vichy hudvård för ansiktet

Vichy Normaderm

Hudvårdsprodukter i Vichy Normaderm-serien är utvecklade för dig med kombinerad och / eller fet hud. Det är en komplett hudvårdsserie som bekämpar orenheter, inklusive finnar, förstorade porer, blank hud, rodnad och ojämn hudton.

Vichy Idealia

Vichy Idealia är hudvård som ger en jämn och slät hud med förnyad lyster. Krämer och andra produkter i serien är utvecklade för att fungera utjämnande och ge en enhetlig hudton. Vichy Idelaia reducerar rynkor och ger huden en naturlig, fin lyster.

Vichy Aqualia Thermal

De vårdande produkterna i Vichy’s Aqualia Thermal-serie motverkar bristen på fukt i syfte att säkerställa en fräsch och strålande hud hela dagen. Serien ger både uppfriskande och lugnande fuktvård. Det beror bl.a. på att innehållet i det termiska källvattnet från Vichy har 15 olika mineraler.

Vichy Liftactiv

Under Vichy Liftactiv hittar du två olika serier som båda har en anti-aging effekt.
Liftactiv Specialist är baserad på en avancerad formlula som både minskar rynkor, fina linjer och pigmentförändringar. Dessutom förbättras hudens struktur och din hud lämnas mer motståndskraftig.

Lifeactiv Supreme har en uppstramande effekt, och ger fyllighet och fasthet till din hud samtidigt som rynkor slätas ut.

Vichy Liftactiv är lämplig för att minska rynkor i ansiktet såväl som på halsen.

Vichy Neovadiol

Dessa produkter är utvecklade för kvinnor under och efter klimakteriet. Vid menopausen får många kvinnor torr hud på grund av den minskande, hormonella aktiviteten. Detta kan Neovadiol-produkterna avhjälpa. Vichy Neovadiol är utvecklad för att kompensera klimakteriebesvärens effekter på huden, dessutom för att ge huden en ny elasticitet, fyllighet och lyster.

Vichy Nutrilogie

Krämerna i Nutrilogie-serien är vård för torr hud som fjällar, rodnar eller känns obekväm. Du kommer att upptäcka att huden blir omedelbart mjukare, smidigare och mera behaglig.

Vichy Homme

Med Homme-serien har Vichy utvecklat en rad produkter speciellt för män. Det är en närande och återfuktande hudvårdsserie, som stärker och skyddar huden varje dag.


Vichy rengöringsserie

Utöver alla deras hudvårdsprodukter har Vichy även tagit fram rengöringsprodukter för att hjälpa till att stärka och vårda din hud.

Det är viktigt att du rengör din hud både morgon och kväll, så att du tar bort all smuts och orenheter som kan samlas under dagen och natten. Genom att rengöra din hud ser du också till att din hud absorberar din hudvård mer optimalt, och får ut det mesta av de aktiva ingredienserna i din hudvård.

Din hud kommer att lämnas ren, mjuk och förnyad.

Vichy Purete Thermale

Serien består av rengöringsprodukter som passar alla hudtyper, även de mest känsliga. Purete Thermale innehåller 15 olika mineraler som kommer från det mineraliserande thermalska källvattnet från Vichy. Den idealiska huden är ren och fri från förorenade partiklar, döda hudceller, talg, smink och andra orenheter. Det rekommenderas alltid att du börjar med att rengöra din hud.

Vichy Normaderm

Denna rengöringsserie har utvecklats för dig med kombinerad eller fet hud med tendens till orenheter. Normaderm ger din hud mycket fukt samtidigt som den mattar och bekämpar orenheter och finnar.


Vichy för kroppen och håret

Vichy deodoranter

Vichy har utvecklat en rad effektiva men ändå läckra deodoranter. De är lämpliga för alla hudtyper – inklusive känslig hud. Deodoranterna håller dig fräsch hela dagen, då de motverkar både lukt och svett. Se alla Vichy-deodoranter här.

Vichy Ideal Body

Detta är en komplett kroppsvårdsserie för fastare, slätare och jämnare hud. Det är avancerade produkter berikade med noggrant utvalda ingredienser och 10 närande oljor.

Vichy Dermablend

Smink med extrem täckning och lämplig för känslig hud. Dermablend ger omedelbar och fullständig kamouflage av hudoregelbundenheter, som t.ex finnar, små ärr, prickar, mörka ringar, ytliga blodkärl mm. Detta genom att samtidigt ge huden ett naturligt utseende.

Vichy Ideal Soleil

Solskydd för hela familjen, som skyddar dig mot både UVA- och UVB-strålar. Soleils produkter har en så härlig konsistens att du säkerligen inte kommer att vilja hoppa över solskyddet - du vill helt enkelt applicera det! Produkterna är för alla hudtyper, även känslig hud.

Vichy Dercos

Dercos-serien består av innovativa hårvårdsprodukter för alla hårtyper. De är alla effektiva och målinriktade, men samtidigt skonsamma mot hår och hud.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.