Vichy

137 Produkt(er)

Vichy hudvård har utvecklats under mer än 80 år för att hjälpa dig att få perfekt hud. Den viktigaste ingrediensen är det termiska källvattnet från Vichy. Källvattnet i kombination med ett mycket vetenskapligt förhållningssätt vid tillverkningen av ansiktskräm, serum, solkräm, deodorant och andra produkter i Vichyserien, är nyckeln till Vichy’s framgång.

Vid utvecklingen av produkter är Vichy’s utgångspunkt att varje individs hud är unik och att det finns lika många hudtyper som individer. Detta har lett till utvecklingen av en rad olika produktserier. 

Vichy Normaderm

Hudvårdsprodukter i Vichy Normaderm-serien är utvecklade för dig med kombinerad och / eller fet hud. Det är en komplett hudvårdsserie som bekämpar orenheter, inklusive finnar, förstorade porer, blank hud, rodnad och ojämn hudton.

Vichy Idealia

Vichy Idealia är hudvård som ger en jämn och slät hud med förnyad lyster. Krämer och andra produkter i serien är utvecklade för att fungera utjämnande och ge en enhetlig hudton. Vichy Idelaia reducerar rynkor och ger huden en naturlig, fin lyster.  

Vichy Aqualia Thermal

De vårdande produkterna i Vichy’s Aqualia Thermal-serie motverkar bristen på fukt i syfte att säkerställa en fräsch och strålande hud hela dagen. Serien ger både uppfriskande och lugnande fuktvård. Det beror bl.a. på att innehållet i det termiska källvattnet från Vichy har 15 olika mineraler.  

Vichy Purete Thermale

Serien består av rengöringsprodukter som vänder sig till alla hudtyper, även de mest känsliga. Purete Thermale innehåller 15 olika mineraler som är från det mineraliserande källvattnet från Vichy termiska källa. Den idealiska huden är ren och fri från smutspartiklar, döda hudceller, talg, smink och andra orenheter. Det rekommenderas alltid att du börjar med att rengöra huden.  

Vichy Liftactiv

Vichy Liftactiv är en avancerad anti-rynkvård som reducerar även djupa rynkor. Anti-rynkkrämerna i serien bygger på en avancerad formula, som både stramar upp och gör så att huden känns mjukare. Liftactiv reducerar rynkor både på ansikte och hals.  

Vichy Neovadiol

Dessa produkter är utvecklade för kvinnor under och efter klimakteriet. Vid menopausen får många kvinnor torr hud på grund av den minskande, hormonella aktiviteten. Detta kan Neovadiol-produkterna avhjälpa. Vichy Neovadiol är utvecklad för att kompensera klimakteriebesvärens effekter på huden, dessutom för att ge huden en ny elasticitet, fyllighet och lyster.  

Vichy Nutrilogie

Krämerna i Nutrilogie-serien är vård för torr hud som fjällar, rodnar eller känns obehaglig. Du kommer att finna att huden blir omedelbart mjukare, smidigare och mera behaglig.

Vichy deodoranter

Vichy har utvecklat ett antal effektiva men på samma gång skonsamma deodoranter. De är lämpliga för alla hudtyper - även de känsliga. Deodorantenhåller hela dagen och motverkar både lukt och svett.

Vichy Dermablend

Makeup som är extremt täckande och lämplig för känslig hud. Dermablend ger omedelbar och fullständig täckning för ojämnheter i huden, till exempel finnar, små ärr, fläckar, mörka ringar, ådernät mm. Den ger samtidigt en naturlig look.

Vichy Ideal Soleil

Solskydd för hela familjen, som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Solsil-Produkterna har en fantastisk konsistens som gör att du verkligen inte glömmer solskyddet - du vill helt enkelt smörja in dig! Produkterna riktar sig till alla hudtyper, även till känslig hud.

Vichy Dercos

Dercos produkter består av innovativa hårvårdsprodukter för alla hårtyper. De är effektiva och målinriktade, men ändå milda för hår och hud.

Vichy Homme

Med Homme-serien har Vichy utvecklat en rad produkter speciellt för män. Det är en närande och återfuktande hudvårdsserie, som stärker och skyddar huden varje dag.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.