Vichy Capital Soleil

16 Produkt(er)

Vichy Capital Soleil-serien är utformad för alla åldrar och hudtyper - även känsliga. Produkterna ger optimalt solskydd mot UVA- och UVB-strålar, med härliga konsistenser för hela familjen. Serien består av produkter för kroppen, ansiktet och till barn.

Kroppsvården är speciellt utvecklad för att skydda huden mot de skadliga effekterna av solens UVA- och UVB-strålar. Produkterna är anpassade till alla hudtyper, även de mest känsliga. Dessa ultraskyddande behandlingar är utformade för att öka hudens motståndskraft mot solen samtidigt som de ger intensiv vård. Krämerna är osynliga och återfuktande, lätta att applicera och ger total komfort.

Ansiktsvården skyddar alla hudtyper mot solens UV-strålar. Det finns olika skyddsnivåer och de är lätta att använda. Produkterna absorberas lätt av huden och lämnar den mjuk och skyddad mot solens strålar. Nu kan du välja mellan anti-shine lotions, skyddande krämer och läppstift för en hälsosam lyster. Alla dina behov av UV-skydd tillgodoses så att du kan hålla dig vacker och skyddad.

Barns hud behöver bästa möjliga skydd mot de skadliga effekterna av solens UVA- och UVB-strålar, eftersom den är extremt känslig. Vichy har därför utvecklat en solkräm för barn som erbjuder en hög skyddsnivå i en vattenfast formula. Produkterna är berikade med Vichy thermal spa-water, som lugnar, stärker och regenererar, och är en skonsam och effektiv lösning för solskydd för barn. Produkterna finns som spray, lotion eller skum. Alla konsistenser känns behagliga på huden och är krämiga och lätta att applicera.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.