Tommee Tippee

Bleposer og andet tilbehør til baby
34 Produkt(er)

Vad är Tommee Tippee Sangenic och vad erbjuder varumärket?

Sangenic är ett av de märken som Tommee Tippee erbjuder, och Tommee Tippee är företaget som står bakom de största varumärkena för baby -och barnprodukter i England. Det är samtidigt ett av världens ledande varumärken. Sangenic tillverkas av Tommee Tippee, som har mer än 50 års erfarenhet av produkter för barn. Idag saluför Tommee Tippee flera märken som erbjuder produkter till små barn, inklusive Sangenic.

När du har små barn är det otroligt mycket som ska hinnas med. Vardagslivet består av fyllda dagar, och det finns inte mycket tid för avkoppling. Du upplever kanske att du inte har tillräckligt med tid efter att ha jobbat hela dagen och hämtat barn i förskolan, i skolan och på fritids. Det handlar därför om att ta reda på var du som förälder kan spara tid - och det är precis där Sangenic TEC kan hjälpa till. För en liten kostnad kan du skapa ett vardagsliv med mycket mer fritid, och det behöver inte vara så svårt. Installationen av bästa den hinken från Sangenic är väldigt enkel, och du kommer snabbt att märka hur blöjbytet blir effektivare, lukten försvinner och samtidigt får du tid över.

Det är ingen hemlighet att det finns mer intressanta saker att göra än att byta blöjor. Men Sangenic kan lyckligtvis göra det bekvämare för dig. Genom att använda den fantastiska blöjhinken, undviker du den lukt som ofta uppstår vid byte av blöjor. Hinken har utvecklats med systemet, Twist & Seal-System. Systemet ser till att blöjorna viras in i en plastfilm med en lätt parfymerad doft. Alla blöjor förpackas separat, och detta garanterar en luktfri blöjhink. Blöjhinken från Sangenic rymmer ca 28-40 blöjor - beroende på blöjornas storlek. Systemet är skapat så att du bara behöver använda en hand och därmed kan hålla din baby med den andra. Detta skapar en känsla av säkerhet för dig eftersom du kan hålla i din baby under hela processen. Syftet med hinken är att effektivisera blöjbytet och ge dig mer tid med din baby, och vi måste dra slutsatsen att Sangenic har lyckats.

Sangenic har nått stor framgång med sina blöjhinkar och blöjpåsar. De har faktiskt vunnit flera internationella utmärkelser med sina effektiva och snygga blöjhinkar.

Vad gör jag när Tommee Tippee Sangenic blöjpåsar tar slut?

Förutom syftet och egenskaperna hos den här effektiva blöjhinken är det också möjligt att köpa billiga blöjpåsar, även kallade refills, du bara byter ut folipaketet i blöjhinken. Sangenic har utvecklats effektivt sedan sin första blöjpåse. Idag har påsarna uppnått en signifikant förbättring och har samtidigt fått en behaglig doft av citron. Refillen passar alla Sangenic TEC hinkar, men inte Simplee Sangenic. De har också behandlats med ett antibakteriellt medel som sätter stopp för lukt men också för bakteriell tillväxt.

På Med24.se är vi återförsäljare av Tommee Tippee Sangenic, och erbjuder ett brett utbud av de bästa blöjhinkarna, även billiga refillpåsar. Du kan alltid hitta bra erbjudanden och priser på vår hemsida.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.