Tommee Tippee

Bleposer og andet tilbehør til baby


Upptäck Tommee Tippee: Över 50 år av innovativ babyutrustning som gör livet med småbarn enklare. Från den revolutionerande Twist&Click blöjhink till nappflaskor med antikolik. Klicka här för att läsa mer.

35 Produkt(er)

Historien bakom Tommee Tippee

Rund billede Tommee Tippee blespand + bleer

Välkommen till Tommee Tippee babyuniversum med kvalitativa och innovativa produkter för hela familjen.

Tommee Tippee grundades för över 50 år sedan och föddes ur en önskan att göra livet enklare för nyblivna föräldrar. Redan på 1940-talet i Kalifornien fick tre entreprenörsbröder idén att designa en kopp för bebisar som inte skulle kunna välta. De bestämde sig för att ge sin nya kopp en viktad bas och döpte den efter sin älskade hund, Tommee. En brittisk affärsman älskade deras kopp så mycket att han investerade i deras idé, och 1969 började historien om Tommee Tippee officiellt.

Tommee Tippee har sedan dess utvecklats till ett globalt erkänt varumärke som står för innovation, säkerhet och komfort när det gäller babyprodukter. Deras sortiment sträcker sig långt bortom den ursprungliga koppen och omfattar nu allt från blöjhinkar och påsar till amningsutrustning. Varje produkt är utformad med både barnets och förälderns behov i åtanke, vilket gör dem till en oumbärlig del av den moderna förälderns vardag.

Tommee Tippee mission: "Under årens lopp har vi lärt oss att sanningen är att allas liv och behov är olika, och det är okej. Vårt uppdrag är att bygga en ny gemenskap för föräldrar där mammor, pappor och vårdnadshavare kan känna sig bekväma utan att bli dömda. Med rätt verktyg, stöd och opartisk vägledning var och när du än behöver det."Tommee Tippee kategorier

Tommee Tippee är förmodligen mest känd för den innovativa Twist&Click-blöjhinken, som omsluter varje blöja i en antibakteriell blöjpåse. Spädbarn behöver bytas på ofta under dagen, vilket innebär många turer till soporna för att undvika att lukten av illaluktande blöjor tar över ditt hem. Med Twist&Click-blöjhinken behöver du bara twista en gång och så är du klar. 

Värt att nämna är också Tommee Tippee-påsarna som används i Twist&Click blöjhinken. Dessa påsar är tillverkade av miljövänligt sockerrör och är inte bara återvinningsbara, utan dödar också upp till 99% av alla bakterier. Denna kombination av miljömedvetenhet och effektivitet gör Tommee Tippees lösningar både ansvarsfulla och praktiska för moderna familjer.

Förutom sina revolutionerande blöjhinkar och påsar erbjuder Tommee Tippee också ett brett sortiment av andra babyvårdsprodukter. Från antikolik-matflaskor och läckagefria vattenflaskor till matskedar och olika elektriska produkter - Tommee Tippee har allt som en modern familj kan behöva för att göra vardagen med ett litet barn en aning enklare och mycket bekvämare.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.