Tommee Tippee Sangenic

7 Produkt(er)

Vad är Tommee Tippee Sangenic och vad erbjuder varumärket?

Tommee Tippee Sangenic är ett av de varumärken som Tommee Tippee erbjuder och Tommee Tippee är företaget som ligger bakom de största varumärkena inom produkter för bebisar i England. Det är också ett av de största varumärkena i världen. Sangenic tillverkas av Tommee Tippee, som har mer än 50 års erfarenhet av barnvårdsprodukter. Idag säljer Tommee Tippee flera olika märken som erbjuder produkter för bebisar, bland annat Sangenic.

När man har små barn har man mycket att se till. Vardagen är ofta hektisk och det finns inte mycket tid för avkoppling. Det handlar därför om att ta reda på var man kan spara tid – och det är just här Tommee Tippee Sangenic TEC kan vara till hjälp. För billig penning kan du skapa en förenklad vardag där tiden utnyttjas mer effektivt och det behöver inte alls vara krångligt. Installationen av den bästa blöjhinken från Tommee Tippee Sangenic är väldigt enkel och du kommer snabbt att uppleva hur blöjbytet effektiviseras, lukten tas bort och samtidigt skapar mer avkopplingstid för dig.

Det är ju ingen hemlighet att det finns mer intressanta saker att ägna sig åt än att byta blöjor. Men Tommee Tippee Sangenic har lyckligtvis lyckats göra det bekvämare för dig. Genom att använda deras fantastiska blöjhinkar slipper du de lukter som ofta uppstår vid blöjbyte. Blöjhinkarna är utvecklade med systemet Twist & Seal-System. Blöjorna packeteras in i plastfolie med en lätt parfymerad doft. Alla blöjor packas separat och detta säkerställer en blöjhink som är luktfri. Blöjhinken från Sangenic kan med insatt refill rymma ca 28 - 40 blöjor - givetvis beroende på blöjornas storlek. Systemet är skapat så att du bara behöver använda ena handen, och därmed kan hålla din bebis med den andra. Detta skapar en känsla av trygghet för dig eftersom du kan hålla om din bebis under hela processen. Syftet med blöjhinken är att effektivisera blöjbytet och istället ge dig mer tid med din bebis.
 
Tommee Tippee Sangenic har skapat stora succé med sina blöjhinkar och refillpåsar och de har vunnit flera internationella priser med sina effektiva och fint designade blöjhinkar.


Vad gör jag när jag får slut på Sangenic blöjpåsar?

Man kan köpa billiga blöjpåsar även kallade refills, så du byter helt enkelt ut foliepaketet i blöjhinken. Sangenic har genom åren utvecklat sina blöjpåserefiller och idag har påsarna uppnått en betydande förbättring och samtidigt tillförts en behaglig doft av citron. Refillen till blöjhinken passar alla Sangenic TEC blöjhinkar, men inte Simplee Sangenic blöjhinken. De har även behandlats med ett antibakteriellt medel som sätter stopp för lukten och även bakterietillväxten.

På Med24.se är vi återförsäljare av Sangenic, och erbjuder ett brett utbud av de bästa blöjhinkarna och även billiga refillpåsar för blöjhinkar. På vår sida kan du alltid hitta bra erbjudanden och priser. 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.