Terranova - 100% Veganska kosttilskott utan tillsatsämnen

26 Produkt(er)

Om Terranova - kosttillskott 100% vegan

Terranova är känt för sina rena och näringsrika produkter, baserade på naturens bästa ingredienser. Terranovas kosttillskott är baserade på synergin mellan den naturliga biokemin mellan människor och näringsämnen och är enbart framställda av naturliga, veganska ingredienser.

Terranova Synergistic Nutrition är en producent av kosttillskott som grundades 2008 av Stephen Terrass MRNT, tidigare teknisk direktör hos Solgar Vitamins UK. Terranovas mål är att uppnå så hög effektivitet och renhet i sina produkter som möjligt. Terranova föredrar så hela växter som möjligt istället för farmaceutiska extrakt. Genom att förbättra den synergistiska miljön i kroppen, absorberas vitaminer, mineraler och andra livsmedel mera effektivt.

Alla Terranovas tillskott har följande fördelar:

  • Innehåller färska ingredienser, frystorkade direkt efter skörd
  • Lämplig för vegetarianer och veganer
  • Förbättrad med Magnifood Synergistic Nutrition
  • Innehåller inga tillsatser

Vad är Magnifood Synergistic Nutrition?

Alla Terranova-produkter förbättras med Magnifood, vilket är ett synergistiskt komplex av växtextrakt och ingredienser som är rika på fytonäringsämnen. Alla ingredienser hjälper till att göra kroppen mera mottaglig för kosttillskott, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.

Frystorkningen behåller plantans enzymer

Många av de växter som används i Magnifood är färska ingredienser som fryses och frystorkas direkt efter skörd. Forskning har visat att frystorkning av färska produkter har en unik förmåga att behålla växternas enzymer, i motsats till andra torknings- och bevaringsmetoder.

Kosttillskott utan tillsatser till 100%

Kosttillskott är effektiva tack vare de aktiva ingredienserna, och därför anser Terranova att det kan ske utan alla tillsatser som finns i många andra kosttillskott.

För att undvika tillsatsämnen är Terranovas kosttillskott alltid antingen:

  • I 2-delade, vegetabiliska kapslar
  • I pulverform
  • I flytande form

Certifierade ekologiska och etiskt skördade ingredienser

De flesta ingredienserna i Terranovas produkter är antingen certifierade ekologiskt eller etiskt skördade i det fria. De flesta ingredienserna kommer från Eclectic Institute i Oregon, USA, omgiven av vilda skogar, Sandy River Canyon och vackra Mount Hood. Alla ingredienser skördas av Eclectic Institute har grott i kemikaliefri miljö och skördats i det stadium då växternas bioaktiva markörer har varit mest effektiva.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.