Teministeriet

57 Produkt(er)

Teministeriet

Teministeriet är, som namnet antyder, ett teföretag grundat i Malmö, Sverige. Här är huvudmålet, enligt Kathryn Brown som är en av grundarna och som växt upp i Taiwan, att kombinera den gamla östasiatiska te-traditionen med stilren, skandinavisk design.

Med ett brett urval av vitt, grönt och svart te i många, olika kombinationer med utvalda örter och ekologiska ingredienser, tillhandahåller Teministeriets fantastiska, högkvalitativa produkter för alla smaker.

Serier

AYURVEDA
Med avtryck i historien beskriver begreppet "Ayurveda" (sanskrit för "livsvetenskap") en holistisk behandlingsform som användes i Indien i årtusenden. Här används noggrant, utvalda örter för att balansera kropp och själ. I serien ingår Teministeriets tolkning, i form av ekologiska örtteer i fina, mörka glasburkar.

Prova till exempel Recover med ekologisk lakritsrot och ingefära, Beauty med pepparmynta och antioxidantrika apelsinskal eller Boost med grönt te, Matcha och chili.

SIGNATURE
- What's your number?
Teministeriets Signature-kollektion (eller No.) är sortimentets stora paradnummer. Här kommer du att finna en mängd numrerade gourmetteer designade speciellt för att ge dig den ultimata smakupplevelsen

Prova till exempel 262 Green Northern Berries med grönt te och vilda, nordiska bär, 160 White Mulberry med sommarlika smaker av papaya och äpple eller den extravaganta 150 White Elderflower Champagne med smak av fläder, söt persika och sprudlande champagne.

SUPERTEA
Supertea-serien är inget mindre än mycket, smakrika teer. Serien täcker in en mängd olika ekologiska teblandningar baserade på speciellt utvalda, näringsrika och antioxidantrika örter, frukt, bär och kryddor. Varje variant är i en fin, färgstark pappask där teet är individuellt förpackat i biologiskt, nedbrytbara påsar.

Prova till exempel Ayurveda Restore Organic med ingefära och citrongräs, Chai Krishna Organic med svart te och chai-kryddor eller Cinnamon Ginger Organic en koffeinfri teblanding med kanel, kryddnejlika och svartpeppar.

Köp fantastiska specialiteter från Teministeriet hos oss på Med24.se

På Med24.se har vi ett brett utbud av specialiteter från Teministeriet. Handla hos oss idag - snabbt, billigt och enkelt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.