Tangle Teezer


En Tangle Teezer ger enkel och skonsam styling även av det mest trassliga hår. Tangle Teezers revolutionerande teknologi ser till att hårborsten inte sliter eller skadar håret. Läs mer om Tangle Teezer här

25 Produkt(er)

Om varumärket Tangle Teezer

Visionen som ledde fram till Tangle Teezer, startade för Shaun P. i London 2003. Utifrån många års erfarenhet inom frisörbranschen, letade han efter ett enkelt och snabbt sätt att kamma ut trassel och tovor från håret utan att skada och slita på det.

Efter flera års research och utveckling kom den första detangling Tangle Teezer hårborsten på marknaden 2007 och blev omedelbart en stor framgång.

Därefter har Tangle Teezer-sortimentet utvecklats och flera hårborstar och verktyg har lagts till, allt baserat på den patenterade teknologin. Tangle Teezer har sedan dess vunnit ett flertal priser för sina framgångsrika och innovativa hårborstar.

Alla produkter från Tangle Teezer är designade och tillverkade i Storbritannien.


Välj en Tangle Teezer utifrån din hårtyp

Tangle Teezers hårborstar finns för flera olika hårtyper, så du är säker på att få den Tangle Teezer som passar ditt hår bäst.

Fint och tunt hår

Kanske har du tappat en del av ditt hår, så håravfall och tunt hår är dina främsta hårbekymmer. Eller så kanske ditt hår är mycket skadat av blekning, färgning eller stylingverktyg.

Dessa Tangle Teezers skulle vara bra för dig:

 • Tangle Teezer Wet Detangler Fine & Fragile
 • Tangle Teezer Fine & Fragile
 • Tangle Teezer Easy Dry & Go

Rakt till vågigt hår

Har du rakt hår, lösa vågor eller mjuka lockar, och ditt hår varken är tjockt eller tunt, och egentligen väldigt lätt att ha att göra med. Då kommer dessa Tangle Teezers att vara bra för dig:

 • Tangle Teezer Wet Detangler
 • Tangle Teezer Original
 • Tangle Teezer Easy Dry & Go

Tjockt hår med lösa lockar

Om du har tjockt hår, lösa lockar och det lätt uppstår tovor i håret är dessa Tangle Teezers bra för dig:

 • Tangle Teezer Thick & Curly
 • Tangle Teezer Wet Detangler
 • Tangle Teezer Blow & Smooth

Så här rengör du din Tangle Teezer

Vi vill såklart att hårborsten ska hålla så många år som möjligt. Därför är det också viktigt att du behandlar den väl och rengör den med jämna mellanrum. När du använder din hårborste regelbundet kommer det att leda till en uppbyggnad av rester av stylingprodukter etc., vilket är en gynnsam grogrund för bakterier. Därför måste din hårborste rengöras precis som dina sminkborstar.

Här är en guide för hur du rengör din Tangle Teezer så att den håller så länge som möjligt.

 1. Ta bort löst hår från din Tangle Teezer. Det kan vara lättare att få upp håren med hjälp av en sticka eller liknande.
 2. Ta en skål med varmt tvålvatten med en temperatur som du kan hantera med händerna.
 3. Använd en ren men gammal tandborste och doppa den i vattnet.
 4. Borsta försiktigt mellan tänderna på din Tangle Teezer tills produktansamlingarna har tagits bort från tänderna och botten av hårborsten.
 5. Låt din Tangle Teezer lufttorka med tänderna uppåt.

Massera din hårbotten med Tangle Teezer Scalp Exfoliator

Vem älskar inte en bra hårbottenmassage? Med Tangle Teezer Scalp Exfoliator & Massager kan du ge dig själv en läcker hårbottenmassage och få igång blodcirkulationen och stimulera hårrötterna.

Med små cirkulära rörelser får du inte bara stimulerat din hårbotten, du får också exfolierat den, så du blir av med döda hudceller och ackumulering av hårprodukter. Din hårbotten blir friskare och renare. 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.