Pure Power Recovery Frutti - 1 kg

1
Se alla produkter från PurePower
Varunummer: 10489

Pure Power Recovery Frutti

Pure Power Recovery är en produkt som är optimal för återhämtning. Pure Power Recovery har en god aminosyraprofil, lätt absorberbara kolhydrater i form av maltodextrin och fruktos och sist men inte minst god smak.

Pure Power återhämtningspulvret blandas med vatten och sedan du har den perfekta återhämtningsdrycken för att återhämta dig snabbt efter träningen.

Mer om återhämtning efter träning
I slutet av passet ska kroppen återhämta sig, det vill säga bygga muskelfibrer från de depåer som finns tillgängliga. Därför är det viktigt att kroppen ges rätt typ av livsmedelskällor.

I återhämtningsprocessen bryter kroppen ner proteinet till aminosyror, som används för att bygga upp muskeln. Fibrer och protein spelar därför en viktig roll under återhämtningsperioden. Poängen är att vid nedbrytning av det protein som används som energi, om det är den enda näringskällan, så kommer kroppen att behöva arbeta mer för att omvandla proteinet om det inte fylls på under vägen. Detta resulterar i en mindre återhämtning eftersom du riskerar att din kropp inte har tillgång till den nödvändiga mängden protein för omvandling, för att den har gått åt.

En återhämtningsprodukt måste innehålla en del lätt absorberbara kolhydrater så att kroppen är försedd med erforderlig mängd energi för att omvandla protein. Pure Power Recovery är en optimal återhämtningsprodukt med god aminosyraprofil, lätt absorberbara kolhydrater i form av maltodextrin och fruktos och sist men inte minst god smak.

Användning:
För idrottare direkt efter träning för snabbare återhämtning. Genom att konsumera protein i kombination med kolhydrater gör du så att de aminosyror som finns kan påbörja återhämtningen så fort träningen är över, eller alternativt när du är på väg ner från podiet efter en vinst.

Pure Power Recovery Frutti skakas försiktigt med vatten och tas efter fysisk aktivitet.

Lös upp 60 g av pulvret i 750 ml vatten, respektive 40 g pulver i 500 ml vatten.

En doseringssked 50 ml/ bägare innehåller ca 20 g Ren Recovery Frutti. 

Näringsinnehåll per 100 g:

Energi

1629 kJ / 384 kcal

Fett

3 g

- varav mättade fettsyror

0,96 g

Kolhydrat

59 g

- varav sockerarter

32 g

Fiber

0 g

Protein

30 g

Salt

0 g

Ingredienser:

Vassleproteinkoncentrat och -isolat (Mjölk), Fruktos, Isomaltulose, Maltodextrin, Arom, trinatriumcitrat, Surhetsreglerande medel: E330, E296, Emulgator (sojalecitin), Antiklumpningsmedel: Kiseldioxid, Konsistensmedel: xanthan gummi, Färgämne: Rödbetsfärg, Sötningsmedel: surkralos, acesulfamkalium, Färg carthamus koncentrat

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från PurePower
Varunummer: 10489

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.