Jasper Kinesiologi Tape - 5 m x 5 cm

Jasper Kinesiologi Tape - 5 m x 5 cm
Se alla produkter från Jasper
Varunummer: 12403
Jasper Kinesio Tape - 5m x 5cm

Kinesiotape är en superelastisk sporttejp som är till för att läka och förebygga idrottsskador. Kinesiologi Tape används ofta bland sjukgymnaster och sjukhus för rehabilitering och som ett komplement vid behandling av smärta i leder, senor och muskler.

Kinesiologi Tape skiljer sig från konventionell sporttape, eftersom den består av elastiska fibrer i förhållande till sportade, som är gjorda av oelastiskt vävt material. Den vita, styva sporttejpen används vanligen i samband med stukningar och för att skydda mot ytterligare stukningar, medan elastisk Kinesiologi Tape har multi-effekt, både för att förbättra blodflödet, dämpa muskelspänningar, aktivera och lindra muskler samt stödja senor och leder.

Kinesiologi Tape finns i olika färger och varianter.
De olika färgerna är bara av estetiska skäl och säger ingenting om hur Kinesio Tape fungerar eller hur motståndskraftig den är.

För att få ut maximal effekt av Kinesiologi Tape, så rekommenderar vi att den byts var 3:e dag. Tapen kan sitta i upp till en vecka.

Jasper Kinesiologi tape finns i följande färger
 
Svart
Blå
Beige
Rosa

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.