Buttplugs

En buttplug är en sexleksak avsedd för anal stimulering, populär bland både män och kvinnor. Den används för att intensifiera den sexuella njutningen och förbereda för analsex. Läs mer om buttplugs här!

34 Produkt(er)

Vad är en buttplug?

En buttplug är en sexleksak avsedd för analsex och anal stimulering. En buttplug ska föras in i anus där den stimulerar nervceller, vilket kan leda till djupare sexuell tillfredsställelse och intensifierade orgasmer.

Dessa små men kraftfulla föremål varierar i storlek, form och material, vilket gör dem idealiska för både nybörjare och erfarna användare.

Buttplugs kan användas ensamma eller som en del av en parlek, och ger en extra dimension till förspel och samlag. Deras mångsidighet och förmåga att förhöja sexuella upplevelser gör dem till ett populärt val bland dem som vill utforska nya aspekter av sin sexualitet.

De olika typerna av buttplugs

Precis som många andra sexleksaker finns det olika varianter av buttplugs. En buttplug har vanligtvis en konliknande form, vilket gör den lätt att föra in och bekväm att använda. Spetsen är smal för att möjliggöra en smidig insättning, medan basen vanligtvis är bredare och utrustad med ett stopp för att förhindra att den glider längre in. Denna säkerhetsfunktion är viktig eftersom den garanterar en säker och bekväm upplevelse. Detta understryker vikten av att använda sexleksaker som är avsedda för anal användning, eftersom anus kan skapa ett vakuum som kan dra in föremål, som inte har ett stopp, längre in än avsett.

Materialet i en buttplug kan variera från t.ex. silikon och glas till metall. Varje typ av material erbjuder sin egen unika känsla och upplevelse. Silikon buttplugs är mjuka och flexibla, vilket gör dem idealiska för nybörjare, medan glas och metall erbjuder en jämnare, hårdare yta och möjlighet till temperaturlek.

Förutom en vanlig buttplug kan du också få mer avancerade buttplugs. Du kan t.ex. få buttplugs med vibrator, som är bra för att öka intensiteten i upplevelsen och kan styras antingen manuellt eller via en fjärrkontroll. Andra buttplugs har kreativa designs som t.ex. en diamant i änden. Det kan göra upplevelsen mer spännande och visuellt stimulerande, vilket bidrar till den erotiska helhetsupplevelsen.

Varje typ av buttplug erbjuder sin egen unika upplevelse och valet beror på personliga preferenser och komfortnivå. Oavsett val är säkerhet och hygien alltid viktiga överväganden när man använder anala sexleksaker.Fördelar med att använda en buttplug

Förutom att ge njutning har buttplugs ett antal andra fördelar som kan berika den sexuella upplevelsen och utforskandet.

 • Buttplugs kan intensifiera orgasmer och sexuell njutning. Genom att stimulera nervändarna i anusområdet kan de ge en extra dimension till sexuella upplevelser, både under soloaktiviteter och under samlag med en partner.
 • För dem som vill utforska analsex kan buttplugs vara ett användbart verktyg för att bekanta kroppen med känslan av penetration. Detta kan göra analsex mer bekvämt och mindre överväldigande.
 • Att använda en buttplug kan bryta upp monotont sex, tillföra nya element och uppmuntra till experiment. Det kan vara ett roligt och spännande sätt att utforska varandras kroppar på nya sätt.
 • Regelbunden användning av buttplugs kan stärka och tona bäckenbottenmuskulaturen, vilket kan ha hälsofördelar som förbättrad kontroll av urinblåsan.


Säker användning av buttplugs

 • Använd alltid bara sexleksaker som är avsedda för analt bruk.
 • Välj buttplugs som är tillverkade av kroppssäkra, icke-porösa material som medicinsk silikon, glas eller metall.
 • Rengör alltid en buttplug före och efter användning. Använd till exempel intimtvål och varmt vatten eller en sexleksaksrengörare för att se till att alla bakterier avlägsnas.
 • Det är viktigt att använda ett bra glidmedel eftersom anus inte producerar sitt eget glidmedel. Välj ett glidmedel som är kompatibelt med materialet i din buttplug, eftersom inte alla glidmedel kan användas med sexleksaker.
 • Ta det långsamt och ge dig själv tid att slappna av under insättningen. När du tar ut den ska du dra försiktigt och stadigt - aldrig plötsligt eller kraftfullt.
 • Börja med en mindre storlek, särskilt om du är nybörjare. Det är viktigt att du lyssnar på din kropp och inte överskrider dina personliga gränser.
 • Om du känner smärta eller obehag ska du sluta omedelbart. Smärta är en indikator på att det går för snabbt fram eller att något inte står rätt till.

Genom att följa dessa riktlinjer kan användningen av buttplugs bli en säker, bekväm och njutbar del av ditt sexuella utforskande. Säkerhetsaspekter bör alltid prioriteras för att säkerställa en positiv upplevelse.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.