Vibrator Dildo Analsexleksaker Penisring För honom För henne För par Erotiska spel & presentaskar Tillbehör - Sexleksaker

Sexleksaker

Krydda ditt sexliv med spännande sexleksaker! På Med24.se har vi flera olika testvinnare för både par och för att utforska på egen hand. Vi ser alltid till att dina produkter förpackas diskret. Läs mer om sexleksaker och vår diskreta frakt!

509 Produkt(er)

En omfattande guide till sexleksaker - från vibratorer till penisringar

Bild på en kvinna som ligger på en säng


Sexleksaker är inte bara ett medel för njutning - de kan vara en resa in i upptäckten av din sexuella sida. Med sexleksaker kan du upptäcka njutning på ett helt nytt sätt, och oavsett om du är nybörjare eller har stor erfarenhet av att använda dem har vi något för alla smaker och preferenser.

Med dagens ökade fokus på sexuellt välbefinnande har sexleksaker spelat en viktig roll för att bryta tabun och främja en hälsosam inställning till sexualitet för många. Denna utveckling har lett till en bredare acceptans och förståelse för sexleksaker som ett verktyg för personlig njutning och intimitet i relationer. Från de mjuka och utforskande vibratorerna till de mer avancerade sexleksakerna erbjuder vi ett spektrum av alternativ som kan berika ditt sexliv.

Vårt sortiment av sexleksaker omfattar allt från klassiska dildos och vibratorer till mer specialiserade produkter som anala sexleksaker och penisringar. Varje kategori är utformad med kvalitet och säkerhet i åtanke, så att du kan utforska dina lustar med tillförsikt. Vi förstår att sexualiteten är mångsidig, och därför erbjuder vi sexleksaker som tilltalar ett brett spektrum av preferenser och behov för både par- och sololek.

Bland våra sexleksaker hittar du:

 • Sexleksaker för kvinnor
 • Sexleksaker för män
 • Sexleksaker för par
 • Tillbehör


Vibratorer - låt vibrationerna ta dig till en värld av njutningVibratorer är kanske de mest ikoniska och mångsidiga sexleksakerna. De erbjuder en värld av njutning som kan uppfylla många behov. Det finns ett brett utbud av vibratorer, från diskreta bulletvibratorer till avancerade rabbitvibratorer. Så det finns garanterat en vibrator för varje smak och ändamål.

Vibratorer är utformade för att stimulera olika erogena zoner, inklusive klitoris, G-punkten och andra känsliga områden, vilket gör dem till ett populärt val för både solo- och paranvändning.

Nedan kan du läsa mer om de olika typerna av vibratorer och se vilken som låter som rätt val för dig.

Bild på rosa och mintgrön vibrator

Typer av vibratorer:

 • Klitorisvibrator: Dessa är små, diskreta och ofta mycket kraftfulla, särskilt utformade för att stimulera klitoris. De är idealiska för dem som söker direkt och intensiv stimulering.
 • G-punktsvibrator: Med sin böjda design är dessa vibratorer skapade för att stimulera G-punkten, vilket kan leda till djupt tillfredsställande upplevelser.
 • Rabbitvibrator: Rabbitvibratorer är kända för sin förmåga att stimulera både klitoris och G-punkten samtidigt, och är bland de mest populära för omfattande och kraftfull stimulering.
 • Stavvibrator: Kända för sin storlek och extremt kraftfulla vibrationer, dessa är idealiska för djup massage och intensiv stimulering.
 • Analvibrator: Dessa vibratorer är särskilt utformade för anal användning och har ofta en smalare och mer avsmalnande design för säker och bekväm anal stimulering. De är populära för både män och kvinnor och kan förbättra orgasmer och sexuell njutning.
 • Vibratorägg: Dessa små, diskreta vibratorer är utformade för att sättas in och lämnas kvar i slidan medan de vibrerar. De är ofta fjärrstyrda, vilket gör dem till ett spännande val för diskreta offentliga lekar eller som en del av förspelet.


Dildos - klassiska och mångsidiga

Bild av rosa dildo vibrator


Dildos är bland de äldsta formerna av sexleksaker och fortsätter att vara en favorit på grund av sin enkelhet och mångsidighet. De finns i en mängd olika former, storlekar och material, vilket gör dem tillgängliga för en bred publik.

Dildos är inte bara avsedda för vaginal användning. De kan också användas analt, vilket gör dem till ett mångsidigt verktyg för sexuell utforskning. De är särskilt användbara för dem som vill experimentera med storlek och form, eller för par som vill lägga till en ny dimension till sin sexuella lek.

De erbjuder en värld av möjligheter för självutforskning och njutning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kan en dildo berika din sexuella upplevelse och tillföra ett element av spänning och variation.

Typer av dildos:

 • Realistiska dildos: Dessa efterliknar utseendet och känslan hos en riktig penis och ger en verklighetstrogen upplevelse.
 • Silikonbaserade dildos: Dessa är särskilt populära på grund av sin flexibilitet och mjukhet, vilket gör dem bekväma att använda.
 • Glasdildos: Kända för sin fasthet och förmåga att behålla temperaturen, erbjuder glasdildos en unik och sensuell upplevelse.
 • Dubbeländade dildos: Dessa dildos är utformade för samtidig penetration av två personer och är idealiska för par som vill utforska nya former av intimitet.


Analsexleksaker - för nybörjare och experterAnalsexleksaker är utformade för att utforska och stimulera det ofta förbisedda men otroligt känsliga analområdet. Denna typ av sexleksaker kan tillföra en extra dimension av njutning till både solo- och partnerbaserade sexuella upplevelser.

Från nybörjare till mer erfarna användare erbjuder anala sexleksaker ett brett utbud av alternativ för att utforska nya former av njutning.

När man använder sexleksaker är det alltid viktigt att tänka på säkerheten. Därför kommer det alltid att finnas ett stopp på anala sexleksaker för att garantera säkerheten för dig och din partner.

Bild på svart buttplug mot rosa bakgrund

Typer av anala sexleksaker:

 • Analkulor: Består av en serie kulor som är sammankopplade med varandra och är utformade för att sättas in och tas bort för en unik och gradvis stimulering.
 • Buttplugs: Detta är en ikonisk sexleksak som kan sättas in och bäras under längre perioder. De finns i olika storlekar och kan ha olika funktioner, t.ex. vibration.
 • Prostatastimulering: Speciellt utformad för att stimulera den manliga prostatan, känd som den manliga G-punkten, för intensiv njutning.
 • Analvibratorer: Dessa har ofta en annan form än vanliga vibratorer och är utformade med en propp för säker anal penetration.


Penisring - ökad njutning och uthållighet

En penisring är utformad för att förbättra och förlänga erektionen, vilket kan leda till en intensifiering av den sexuella njutningen och en förbättring av den sexuella uthålligheten. Dessa ringar placeras runt penisroten och vissa modeller inkluderar även testiklarna, vilket bidrar till att begränsa blodflödet och därmed förbättra erektionen.

Typer av penisringar:

 • Enkla ringar: Dessa är ofta tillverkade av silikon, gummi eller läder och kan vara en bra startpunkt för nybörjare.
 • Vibrerande penisringar: Dessa ger en extra dimension av njutning genom att inkludera en vibrator som stimulerar både bäraren och partnern under samlag.
 • Prostatastimulering: Speciellt utformad för att stimulera mannens prostata, känd som den manliga G-punkten, för intensiv njutning.
 • Justerbara ringar: Dessa ger möjlighet att anpassa stramheten för optimal komfort och effektivitet.

När du använder en penisring är det viktigt att den har rätt storlek. Den ska sitta åt tillräckligt hårt för att vara effektiv, men inte så hårt att den orsakar obehag eller smärta. Att använda glidmedel tillsammans med en penisring kan göra det lättare att sätta på och ta av ringen.

Det är viktigt att inte bära en penisring för länge. I allmänhet rekommenderas det inte att bära den i mer än 30 minuter åt gången för att undvika risken för obehag eller skada.

Penisringar kan vara en spännande accessoar för män som vill utforska nya sätt att förbättra sina sexuella upplevelser, både ensamma och med en partner.Glidmedel - ett oumbärligt tillbehör till sexleksaker

Att använda glidmedel vid sexleksaker och samlag i allmänhet kan bidra till att förhöja upplevelsen. Detta beror på att glidmedel minskar friktionen, ökar komforten och förhöjer den sexuella njutningen, vilket gör det till en oumbärlig del av varje sexuellt möte, särskilt när det involverar sexleksaker.

Typer av glidmedel:

Det finns två huvudtyper av glidmedel: silikonbaserade och vattenbaserade. Vattenbaserat glidmedel är otroligt mångsidigt och säkert att använda med nästan alla typer av sexleksaker, inklusive de som är tillverkade av silikon. Det går lätt att tvätta bort och är skonsamt mot huden, vilket gör det till ett populärt val för många. Vattenbaserade glidmedel tränger in i huden efter en stund och är därför inte lika långvariga som glidmedel av silikon.

Silikonbaserat glidmedel ger ett mer långvarigt glid och är vattenresistent, vilket gör det idealiskt för användning i vatten. Tack vare den långvariga effekten kan silikonbaserade glidmedel vara bra att använda om du är extra känslig i intimområdet.

Det är dock viktigt att notera att många silikonbaserade glidmedel inte bör användas med sexleksaker av silikon, eftersom det kan försämra materialet och förstöra leksaken.


Rengöring av sexleksaker

Att hålla sina sexleksaker rena är oerhört viktigt. Alla typer av sexleksaker bör rengöras omedelbart efter användning - oavsett var de har använts. Det kan vara bra att använda rengöringsgel och rengöringsprodukter som är särskilt utformade för rengöring av sexleksaker, eftersom en bra skötsel av dina sexleksaker kan förlänga deras livslängd.

Vårt sortiment omfattar följande produkter:

 • Baseks - Rengöring för sexleksaker
 • RFSU - Rengöring för sexleksaker
 • Intimate Earth - Rengöringsmedel för sexleksaker


Diskret frakt när du köper sexleksaker hos Med24.se

På Med24.se är du garanterad 100% diskret frakt. Vi förstår att du kanske inte vill att alla ska veta vad du har beställt, så vi garanterar alltid diskret frakt. På paketet står det alltid Med24.se som avsändare och innehållet i paketet kommer aldrig att avslöjas.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.