Scholl GelActiv

Scholl Everyday innersulor är precis det namnet säger - sulor för daglig användning! Visste du att vi tillbringar hälften av livet på våra fötter, vilket är en stor börda för dem! Därför har Scholl nu utvecklat en innovativ lösning som gör skorna till en oas som tar bort trycket från våra fötter. Med nya Scholl GelActiv innersulor får dina fötter ett bekvämt stöd, vad det än gäller, en promenad, shoppingrundan, strosa omkring eller om du står och går mycket på jobbet. Sulorna finns i två varianter som är anpassade för olika behov samt för män och kvinnor.

Scholl GelActiv Everyday 

Sulorna är utvecklade för att förhindra trötta och ömma fötter. Scholl GelActiv Everyday finns för både kvinnor och män samt i alla storlekar, du klipper till dem själv. Genom att klippa i ena änden anpassar du själv sulan till exakt din storlek och dina skor. Den här sulan är lämplig till vardagsskor, ankelboots och sportskor. Behöver du göra ren sulorna är det bara att torka av dem med milt tvålvatten. Den speciella undersidan gör att de lägger säkert i skorna. Den unika och innovativa Gel Activ-tekniken absorberar stötar och minskar trycket på fötterna med hjälp av två gel-typer. En fastare gel som stödjer hålfoten och hälen och en mjukare gel som säkerställer optimal stötdämpning. 

Scholl GelActiv Everyday Work

Scholl Gel Activ Work ger dina fötter stöd hela dagen och passar särskilt bra om du står och går mycket på jobbet.  Den unika och innovativa Gel Activ-tekniken omfattar två gel-typer som effektivt absorberar stötar och minskar trycket på fötterna. En fastare gel som stödjer hålfoten och hälen och en mjukare gel som säkerställer optimal stötdämpning. Du kan även använda Scholl GelActiv Everyday Work i vardagsskor och sportskor även om de är speciellt anpassade för arbetsskor. Precis som Scholl GelActiv Everyday klipper du själv till storleken så att den passar dina skor. Behöver du göra ren sulorna är det bara att torka av dem med milt tvålvatten. Den speciella undersidan gör att de lägger säkert i skorna.

Se alla produkter från Scholl här

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.