Scholl

69 Produkt(er)

Historien om Scholl

Scholl grundades 1899 av Dr. William Mathias Scholl från Chicago, USA. Han började i en liten skoaffär, när han var 17 år gammal, där han specialiserade sig på att tillverka bekväma skor. Det visade sig att många av dem han träffade hade ont i fötterna och det väckte hans intresse. Han studerade till läkare och specialiserade sig på fötternas anatomi och fysiologi.

När han tog examen som 22-åring fick han patent på sin första idéutveckling, som var en Foot-Eazer. Vid den här tiden var det en banbrytande produkt, nämligen ett inlägg i skorna, som hjälpte till att stärka och stödja fotleden. Härifrån började utvecklingen och 1907 startade han Scholl Manufacturing Company Inc. där utvecklingen av ergonomiska skor snabbt tog fart. Idag handlar Scholls passion fortfarande om att vidareutveckla skor och fottillbehör som hjälper till att förbättra människors fotkomfort.

Oumbärlig hjälp för dina fötter från Scholl

Scholl är ett erkänt märke som stödjer dina fötter – oavsett om det är genom användning av specialskor, sulor eller skoinlägg. Inom kategorin finns det många olika designs av Scholl som kan bidra till att göra din dag mindre smärtsam. Scholl vänder sig till alla åldrar och har sitt fokus på personer med ömma fötter eller personer som vill ha olika vårdprodukter för fötterna. Förutom sulor gör Scholl även sandaler, innersulor och kompressionsstrumpor, som är idealiska för dig som reser mycket eller dig som älskar att springa.

Här på Med24.se erbjuder vi ett brett urval av fotfiler, sulor, krämer och skor från Scholl, så att du enkelt kan hitta rätt produkt för dina behov.

När kan jag använda Scholls produkter?

Många upplever och lider av trötta, svettiga och illaluktande fötter efter en lång arbetsdag i ett och samma par skor. Det är därför viktigt att känna till att man kan köpa bra sulor och fotsprayer som gör det bekvämare och skönare att ta sig igenom en lång arbetsdag. På Med24.se säljer vi sulor för både män och kvinnor. Med en bra fotfil är det också enkelt och smärtfritt att ta bort död hud som kan irritera de ömma fötterna.

Köp dina produkter från Scholl på Med24.se

Här på Med24.se säljer vi ett stort urval av Scholls fotvårdsprodukter till bra priser och fina kampanjer!


Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.