Scandinavian Biolabs

Läs mer om det danska märket Scandinavian Biolabs och deras läckra produkter här!

14 Produkt(er)

Vad är Scandinavian Biolabs?

Scandinavian Biolabs utvecklar och producerar hårvårdsprodukter mot håravfall för både män och kvinnor. Deras produkter utvecklas, testas och produceras i Danmark, där de fokuserar på både miljö och etik från tillverkaren till distributörerna. Scandinavian Biolabs har en vision om att skapa produkter som har en verklig effekt som konsumenterna tydligt kan känna och se. På Scandinavian Biolabs handlar det mycket om transparens, så att konsumenterna alltid vet vad de får och vad de kan förvänta sig av sina produkter.

Med bakgrund i vetenskapen

Forskning visar att 57% av kvinnorna och 73% av männen kommer att uppleva håravfall före 80 års ålder. Det betyder att många kommer att kämpa med håravfall och dess konsekvenser någon gång i livet. Därför har Scandinavian Biolabs utvecklat hårvårdsprodukter som bekämpar håravfall i ett tidigt skede. Deras produkter är speciellt utvecklade för personer under 50 år som upplever de första tecknen på håravfall. Scandinavian Biolabs har utvecklat sin Bio-Pilixin Formula, på grundval av vetenskaplig research och forskning inom området. Bio-Pilixin Formula är utformad för att ta hand om både hårbotten och hår, så det skapas nya tillväxtmöjligheter för håret.

Effektiva produkter från Scandinavian Biolabs

Alla produkter från Scandinavian Biolabs är baserade på naturliga ingredienser som uteslutande är växtbaserade. Trots de naturliga ingredienserna kompromissar de inte med den hög kvaliteten och effektiviteten. Deras Hair Growth Serum har också vunnit ett pris vid Global Makeup Awards år 2020 i kategorin "bästa hårbehandling", och om du inte upplever resultat efter att ha använt produkterna i 150 dagar erbjuder de en fullständig återbetalningsgaranti. Du kan läsa mer om villkoren för återbetalningsgarantin på deras hemsida scandinavianbiolabs.dk. På Med24.se har vi ett brett urval av de effektiva produkterna från Scandinavian Biolabs, vi har både serum, schampo och balsam för både män och kvinnor. Urvalet av Scandinavian Biolabs på Med24.se består bl.a. av deras:

  • Scandinavian Biolabs Hair Growth Serum Women – 100 ml
  • Scandinavian Biolabs Hair Strength Shampoo Men – 250 ml
  • Scandinavian Biolabs Hair Recovery Conditioner Men – 250 ml
  • Scandinavian Biolabs Eyelash Growth Serum – 6 ml

Köp de läckra hårvårdsprodukterna mot håravfall från Scandinavian Biolabs - snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.