Purito

Purito är ett koreanskt hudvårdsmärke som erbjuder milda och naturliga produkter som är skonsamma mot huden. Läs mer om Purito här!

26 Produkt(er)

Historien bakom Purito

Purito är ett koreanskt hudvårdsmärke från Sydkorea, som är känt för att ha fokus på naturliga och milda ingredienser i sina produkter. Purito skapades med filosofin att erbjuda produkter som är skonsamma mot huden och utan skadliga kemikalier, som samtidigt är veganska och inte testade på djur. Puritos produkter är perfekta för dig som vill ha en mer naturlig inställning till hudvård. Purito är ett märke som är populärt bland både hudvårdsexperter och vanliga konsumenter på grund av deras effektiva och naturliga formularer. Puritos sortiment inkluderar allt från rengöringsprodukter och toners till sebum och krämer som ger huden bra vård och skydd. Puritos produkter innehåller grönt te, centella asiatica och hyaluronsyra som samarbetar för att återställa och stärka huden.

Purito Centella Unscented Serum

Purito Centella Unscented Serum är ett reparerande och utjämnande serum som minskar fina linjer, pigmentfläckar, rodnad och orenheter i huden. Serummet innehåller bl.a. 49% Centella Asiatica som har en reparerande effekt på huden, samt har lugnande och utjämnande egenskaper. Purito Centella Unscented Serum innehåller också hyaluronsyra, ceramider, peptider, niacinamid och grönt te-extrakt som i kombination med varandra förstärker hudbarriären, minskar dehydrerad hud och orenheter, samt ger ett boost av anti-age egenskaper. Använd Purito Centella Unscented serum i handflatorna och badda in i huden. När det har absorberats kan du fortsätta din hudvårdsrutin med kräm.

Purito Centella Unscented Recovery Cream

Purito Centella Unscented Recovery Cream innehåller inga eteriska oljor och parfym, vilket är idealiskt för känslig och reaktiv hud. Med 50% ren Centella Asiatica innehåll kommer Purito Centella Unscented Recovery Cream att fukta och reparera huden, samt lugna rodnad hud och problemhud och har antiinflammatoriska egenskaper. Purito Centella Unscented Recovery Cream innehåller också spår av squalaneolja och hyaluronsyra som hjälper till att återuppbygga en sund fuktbarriär i huden, samt E-vitamin och ceramider som ytterligare reparerar och stärker huden. När du har rengjort ansiktet och använt serum, kan du massera in Purito Centella Unscented Recovery Cream i huden.

Purito BB Cream

Purito BB Cream innehåller SPF 38 och har en låg/medel täckning som gör den perfekt för vardagsbruk. Purito BB Cream minimerar synligheten av fläckar, akneärr, rodnad och andra ojämnheter i hudtonen utan att huden känns tung. Dessutom innehåller Purito BB Cream ingrediensen Centella Asaitica som hjälper till att reducera rodnad, irritation, fläckar och ger en naturlig glöd som håller hela dagen. På grund av den rena formulan som inte innehåller parfym kan Purito BB Cream också användas för känslig hud. Purito BB Cream appliceras på huden med en svamp eller borste.


På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Purito-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du enkelt och smidigt kan njuta av dina naturliga koreanska hudvårdsprodukter.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.