Pudderdåserne

Dansk hudvård från en av Danmarks största skönhetsbloggar! Om du vill ha effektiva produkter baserade på ingredienser med beprövade egenskaper är Pudderdåsernes hudvårdsserie något för dig! Läs mer om de fantastiska produkterna!

40 Produkt(er)

Pudderdåsernes egen hudvårdande serie - must-haves för en vacker hud inifrån och ut

Du kanske redan har hört talas om Pudderdåserne, om inte, så får du det nu!

Pudderdåserne.dk är en dansk skönhetsblogg där två kvinnor, Katja och Helene provar och granskar olika skönhetsprodukter - både inom hudvård, smink och övrigt. Dessutom ger de dig massor av goda råd om vad du kan prova eller köpa själv, och med deras kritiska recensioner får du deras ärliga åsikt om produkterna så att du får en inblick i vad som verkligen fungerar. Eftersom de två, härliga damerna har provat så mycket olika över tid har de stor erfarenhet om av vad de vårdande produkterna ska göra för dig och din hud, liksom vad de borde innehålla - och inte innehålla!

Därför beslutade de sig för att utveckla sitt eget lilla produktsortiment med fokus på effektivitet - här hittar du allt du behöver för din hudvårdsrutin.

En mild men effektiv formula som verkligen gör skillna

Alla Pudderdåsernes produkter är baserade på aktiva ingredienser som har dokumenterade egenskaper för din hud. Du hittar bland annat aktiva komplex, växtbaserade extrakt, naturliga oljor och mycket mer. Formulan är noggrant sammansatt efter effektivitet och resultat och innehåller endast det som behövs för verkan och konsistens. Därför tillsätts inte parfym, eteriska oljor eller parabener, så att produkterna kan användas av de allra, flesta hudtyper.

Allt i en - allt du behöver i en enda produkt

I Pudderdåsernes serie hittar du flera produkter med namnet Alt i én, som alla är formulerade för att ha multifunktionella egenskaper. Genom att producera en produkt som kan användas för flera syften och av hela familjen, därför behöver du inte köpa all världens produkter för varje enskilt behov - du får istället valuta för pengarna!

Prova till exempel:

  • Allt i en Creme - en fantastisk kräm för hela kroppen
  • Allt i en Salva - en läkande salva för både läppar, naglar och torr hud
  • Allt i en Kosttillskott - tabletter för hud, hår och naglar
  • Allt i en Fotcreme - hålla dina fötter friska, välvårdade och utan lukt
  • Allt i en Skydd - en effektiv dagkräm för alla behov

Och mer!

Hörnstenarna i deras hudvårdande serie är emellertid deras mycket effektiva peeling, som förbereder huden för efterföljande vård. Prova den starka AHA-peelingen, eller den något mer skonsamma T-zon-peeling, och följ upp med ett av deras effektiva serum, oljor eller annat gott.

I serien hittar du också rengörande produkter, solskydd och härliga krämer. Det finns något för alla och envars behov samt för varje smak!

Utforska Pudderdåsernes kritikerrosade och effektiva hudvårdsserier här hos oss på Med24.se - dansk kvalitet till överkomliga priser

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.