Hali-Z Tuggummi - 20 bitar

Hali-Z Tuggummi - mot dålig andedräkt
Se alla produkter från HaliCare
Varunummer: 7635

Hali-Z Tuggummi - 20 bitar

Hali-Z tuggummi - Nytt läkemedelstuggummi mot dålig andedräkt

Hali-Z GUM fungerar som Hali-Z sugtablett med aminochelerat Zink Bisglycinat som verkar mot dålig andedräkt.

Hali-Z GUM är ett välsmakande, sockerfritt tuggummi, som tar bort dålig andedräkt. På tre minuter kommer du att ha en fräsch andedräkt. Zink har i sig en obehaglig metallisk smak, men HaliCare Limited har med en speciell metod lyckats ta bort denna smak, medan zinkens effekt på dålig andedräkt bibehålls! Metoden är patenterad i ett flertal länder, däribland Danmark.

Hali-Z fungerar även för lök- och vitlöksandedräkt eftersom lök och vitlök också innehåller svavelföreningar. Hali-Z ändrar inte tändernas naturliga färg och kommer i en liten, praktisk fickförpackning.

Dålig andedräkt kommer nästan alltid från munnen, även om tandläkarens råd om god munhygien följs. Forskning visar att, i synnerhet vid den bakre delen av tungan finns många bakterier som producerar illaluktande svavelföreningar. Detta är den främsta orsaken till dålig andedräkt. Det har visat sig att grundämnet zink avlägsnar dålig andedräkt tack vare av en kemisk reaktion med svavel. Det är denna teknik som används i Hali-Z GUM och i den välkända Z-Hali sugtabletten.

Detta tuggummi innehåller inte BHA.

2 sugtabletter innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Zink

10

mg

100%

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Sorbitol (sötningsmedel), Gummibasa (tuggummibas), Xylitol (sötningsmedel), Mannitol (sötningsmedel), zinkbisglycinat chelat (mineral), Siliciumdioxid (antiklumpningsmiddel), triacetin e-1518 (plasticizer), Menthol (arom), sucralose (sötningsmedel), magnesiumsalter av fettsyror (ytbehandlingsmedel), Pepparmyntolja (arom)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.