Tandtråd - använd dagligen för god munhygien

Kvinna som använder tandtråd

Använd tandtråd 2 gånger dagligen för ett friskt och välmående tandkött. Vira tandtråden runt fingrarna eller använd tandtrådshållare för att komma åt mellan tänderna.

  • Oral-B Satin Tape Tandtråd 25 m
  • Gum Easy Flossers - 30 st
  • Glide tandtråd Floss Picks - 20 st 
47 Produkt(er)

Hur ofta ska man använda tandtråd?

Tandhygienister rekommenderar att man använder tandtråd 2 gånger dagligen för att göra rent mellan tänderna och för att hålla tandköttet friskt och hälsosamt. Tandtråd kan vara rund eller platt och innehålla fluor och/eller mintsmak. Det är lätt att använda tandtråd, vira tandtråden mellan fingrarna och för försiktigt fram och tillbaka mellan tänderna för att göra rent där tandborsten inte kommer åt. Ett alternativ till tandtråd är tandtrådshållare som kan vara ett bra hjälpmedel om man tycker det är svårt att använda tandtråd. Tandtrådshållaren har ett greppvänligt handtag som gör det lätt att föra tandtråden fram och tillbaka mellan tänderna. Använd gärna tandtråd innan du borstar dina tänder både morgon och kväll. 

Oral-B satin Tape tandtråd

Oral-B är en populär tandtråd med mintsmak. Oral-B fransar sig inte och håller hög kvalitet för att enkelt glida mellan tänderna och på så vis göra skonsmat rent mellan tänderna. Oral-B har även utvecklat tandtråd speciellt för tandställning och tandbryggor. Tandtråden har en styv ände som gör det lätta att föra in den under tandställningen eller tandbryggan för att kunna göra ordentligt rent mellan tänderna. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.