Kundservice
0 varor
Varukorg

Mun- och tandvård

Därför är det viktigt att ha god tandhygien:

Tandvårdsprodukter och protesfixativ för tandproteser från med24.se

Tandvård är en viktig vardagsrutin för alla svenskar. Att ha en sund tandhälsa är att förebygga tandsjukdomar, plack, tandsten, dålig andedräkt samt hål. Därför rekommenderas i samråd med svenska tandläkare att använda munvatten, tandtråd och andra tandvårdsprodukter. 

Särskilt äldre har stora tandproblem. Många människor använder dagligen olika former av tandproteser. Munhygien är fortfarande viktigt och det har därför utvecklats många produkter som gör processen lite enklare. Ett återkommande problem för personer med tandprotes är att hitta ett bra protesfixativ. Hos med24.se har vi proteslim som är särskilt lätta att applicera. Det finns också fixativ som är utan smak. Det betyder att smak av mat och dryck inte förändras när man använder protesfixativ. Proteser kan också orsaka problem för tandköttet. Därför är det viktigt att välja ett protesmedel som är hälsosamt för tandköttet och skyddar det från protesen. Det finns också produkter som lämpar sig för personer med extra mycket eller lite salivproduktion. Fråga din tandläkare vilken typ av produkt som är lämplig för dig. 

Produkter som säkerställer en god munhygien 

De flesta människor borstar tänderna ordentligt varje dag, men tandtråd och munvatten är lika viktigt för en sund munhälsa. Tandtråd kan fås både som lös tråd och med ett litet handtag som gör det extra lätt att komma åt de innersta, bakre kindtänderna. Denna typ av tandtråd är också praktisk som on-the-go tandtråd. Många märken har också en tillsats med uppfriskande mintsmak. 

Munvatten är en produkt som bör finnas i alla badrum. Det är inte bara praktiskt för att förhindra dålig andedräkt, utan också ett kliniskt och effektivt sätt att bekämpa tandköttsinflammation och plack. Munvatten från Listerine bekämpar plackbildning med upp till 56% jämfört med vanlig tandborstning.

Med24 har också ett stort urval av mellanrumsborstar, både de populära från TePe och borstar från Ekulf och Tandex. Borstarna är ofta formade som en liten flaskborste och hjälper till med att komma åt mellanrummen mellan tänderna och tandproteser där det är svårt att komma åt med tandborste. Mellanrumsborstarna finns i många olika storlekar. 

Det finns också många bra tandkrämer för olika, speciella behov. Från tandkräm med Aloe Vera, Echinacea, Manukahonung och salt, till tandkrämer för användare med särskilda behov, om man har känsligt tandkött, är rökare eller protesanvändare. Vi har också den stilrena italienska retrotandkrämen från Marvis och tandkräm för barn, t.ex. Weledas spännande utbud.
Se webbsida
Med24.se – Genvägen 1 – 23162 Trelleborg – Tfn: 08 - 403 001 90 – E-mail: info@med24.se - Org nummer: 28520832
Vinn ett presentkort till Med24.se500,00 SEK
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och delta i utlottningen om ett presentkort på 500,00 SEK
Tack för din anmälan!
Vinnaren får direkt besked och
presenteras i vårt nyhetsbrev en gång per månad.