OHROPAX Silikonöronproppar - 3 par

1
Se alla produkter från OHROPAX
Varunummer: 52558

OHROPAX silikonöronproppar - formbara öronproppar som hindrar vatten från att komma in i örat och minskar ljudnivån avsevärt

Upplever du obehag och tryck av vatten i örat och kanske har problem med öroninflammation? OHROPAX Silikonöronproppar innehåller 3 par formbara öronproppar som är särskilt lämpade för bad och andra situationer där vatten i örat kan leda till obehag, tryck och kanske öroninflammation. Till skillnad från skumproppar, som har en expansionstid, fungerar silikonöronpropparna omedelbart och förhindrar att vatten kommer in i örat och håller öronen torra.

Öronpropparna kan anpassas till vilken hörselgång som helst och håller dina öron torra oavsett om det är i en inomhuspool, en sjö eller hav.

Öronproppar från OHROPAX

I mer än 110 år har dessa öronproppar gett lugn i vår hektiska och bullriga värld – och fått ett helt företag, OHROPAX, i rullning. Det unika konceptet med bomullsvadd indränkt i en blandning av vaselin och olika typer av paraffinvax var så framgångsrikt från början att det knappt har behövt ändras fram till denna dag.

Utbudet av öronproppar från OHROPAX finns för alla tillfällen; från att dämpa ljudet på konserter och festivaler till att förbättra koncentrationen i studion och på jobbet. OHROPAX har varit ledande inom kvalitet och innovation inom hörselskydd sedan 1907

Egenskaper:

  • 3 par bekväma öronproppar
  • Särskilt lämplig för pool eller en tur i havet
  • Minskar ljudnivån
  • Håller dina öron torra
  • Kan anpassas till vilken hörselgång som helst

Innehåll: 6 st (3 par)

Se alla produkter från OHROPAX
Varunummer: 52558

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.