Maybelline


Maybelline är ett av de mest sålda makeup-märkena över hela världen. Maybellines stora utbud av foundation-, läppstift- och ögonbrynsprodukter erbjuder allt du behöver för att skapa vackra makeup-looks till vardags eller fest. Läs mer om Maybelline här!

Maybelline Face | Maybelline Eyes | Maybelline Lips

78 Produkt(er)

Maybelline New York - Klassiskt, ikoniskt och populärt smink för alla

Du känner garanterat till Maybellines ikoniska slogan “Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline”, som i många år har varit vad de flesta har förknippat med det populära märket. Maybelline grundades 1917 av Tom Lyle Williams, som började att skapa mascara av kol och vaselin. Sedan dess har Maybelline blivit ett av de mest populära varumärkena över hela världen och har utökat sortimentet med mascara, läppstift och foundations av högsta kvalitet. Ett av kännetecknen för Maybelline är mångfald, som också är grunden för deras över 1000 olika nyanser av högpresterande produkter för ansikte, ögon och läppar.

Maybelline har sitt huvudkontor i New York, där varumärket också får mycket av sin inspiration för nya, kreativa och unika produkter. Det pulserande livet och ständigt föränderliga trender är inspirationskällan för flera fantastiska kollektioner från Maybelline. Läs mer om utvalda kollektioner från Maybelline här nedan.


Maybelline Face

På Med24.se hittar du ett stort urval av foundation, concealers, contour-produkter och highlighters från Maybelline. Oavsett om du letar efter en produkt som täcker orenheter och fina linjer eller vill definiera dina ansiktsfrag, har Maybelline just det du behöver! Maybellines många produkter finns i alla möjliga olika nyanser, så alla har möjlighet att hitta sin perfekta matchning. Maybelline är känt för många olika kollektioner, men den som speciellt tog världen med storm är den ikoniska serien Fit Me. Denna serie har utvecklats med drömmen om att erbjuda innovativa och effektiva makeup-produkter som anpassar sig till individens behov. I Maybelline Fit Me ingår bl.a. Fit Me Matte + Poreless Foundation, Fit Me Concealer och Fit Me Luminous + Smooth Primer.

Maybelline Eyes

I New York förändras modet ständigt.  Därför har Maybelline alltid fingret på pulsen, så att dina ögon och ögonbryn alltid kan lyftas fram på det vackraste sättet. Maybelline levererar ögonskuggor, eyeliners, mascara och ögonbrynsprodukter för alla tillfällen, så att du kan skapa spektakulära looks eller definiera dina ögonbryn varje dag. I det stora sortimentet hittar du bland annat dessa produkter:

  • Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara
  • Maybelline Eye Shadow Palette – The Nudes
  • Maybelline Tattoo Brow Waterproof Gel

Maybelline Lips

Klassiskt röda läppar eller läppar med diskret glans är pricken över I'et i varje makeup-look. Maybelline har ett stort urval av läppstift och läppglans som ger dig oemotståndliga läppar. Maybelline Color Sensational Lipstick är ett mjukt och krämigt läppstift som håller hela dagen! Och med Maybelline Lifter Gloss får du fylliga, mjuka och glänsande läppar efter bara ett lager.


Här på Med24.se har vi ett stort urval av bl.a. foundation, mascara och läppstift från Maybelline. Köp enkelt, billigt och säkert på Med24.se

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.