Veganskt Pålägg

Önskar du fler gröna matdagar i veckan? Eller saknar du läckra, veganska alternativ att ha med i din lunchlåda?
Läs mer här!

32 Produkt(er)

Ett grönare alternativ

Fler och fler svenskar vill ha växtbaserade alternativ till pålägg. Du hittar ett stort urval av veganska pålägg på Med24.se. Veganskt pålägg är bra val för hälsan, djuren, miljön och klimatet, men utan att kompromissa med smaken, konsistens, mättnad och tillfredsställelse.


Veganskt pålägg till frukost, lunch och middag

Det finns så många möjligheter för veganska alternativ, allt från frukost till middag. Önskar du fler veganska alternativ till pålägg så bör du prova Urtekram Peanut butter crunchy, vilket är ett läckert krispigt jordnötssmör som smakar fantastiskt bra på en skiva bröd, men också som topping på din havregrynsgröt eller andra typer av gröt .

Du kan använda veganskt bredbart pålägg, både under ditt vanliga pålägg eller som en spread, men de kan också avnjutas ensamma som dipp till grönsaksstavar eller chips. Till barnens matlåda är t.ex. Zwergenwiese Streich Kinder särskilt bra som veganskt pålägg då den är sötad med äppeljuice istället för socker.

Veganskt bredbart pålägg smakar fantastiskt och är cruelty-free, så du vinner både för ditt goda samvete, gör något bra för planeten och är snäll mot djuren!


Kundernas favoriter:

  • Urtekram Peanut Butter Crunchy Eko är ett krämigt peanut butter, som smakar fantastiskt gott som topping på gröt.
  • Sandwich Spread Tomat & Örter Eko är supergott som veganskt bredbart pålägg, eller som dip till chips eller grönsaksstavar. Det är en smakexplosion av tomat och örter.
  • Tartex tub Eko är en vegansk pastej, som smakar fantastiskt gott på bröd, om du vill ha ett enkelt alternativ till vegansk leverpastej. Den finns i flera smakvarianter.
  • Urtekram Sandwich Spread Rödbetor & Pepparrot Eko är ytterligare ett bra alternativ på bredbart veganskt pålägg. Den smakar underbart av rödbetor och pepparrot och passar fint på kex, bröd eller som dip.

Vegansk mat

Förutom veganska pålägg har Med24.se många andra bra alternativ inom vegansk mat. Det finns t.ex. många veganska köttersättningar, för att inte tala om det stora utbudet av läckert veganskt godis och vegansk choklad!


Recept på veganskt bredbart pålägg

Det finns en massa läckra recept på snabba veganska pålägg som du kan göra enkelt och snabbt. T.ex. hummus är verkligen lätt att göra även för en nybörjare, och det smakar fantastiskt gott under dina veganska pålägg, som pålägg, som dipp eller ensam. Du hittar kikärter till din hummus här


Veganskt pålägg - köp här

På Med24.se hittar du ett brett utbud av veganska pålägg och det smakar inte bara fantastiskt, det är också ett grönare och sundare alternativ till din lunchlåda. Med24.se säkerställer alltid snabb leverans och naturligtvis i hållbara förpackningar.


Pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.