Diet Food Shirataki Nudlar Glutenfri - 200 g
 
							Shirataki Nudlar glutenfri - 200 g
	Shirataki Nudlar är tillverkade av fibrer (glukomannan) från konjaksrot. 
	
	Shirataki fettuccine kan användas i alla rätter och bara värmas eftersom de inte ändrar konsistens. 
	
	Tillredning: 
	Skölj dem under kallt vatten och värm i kokande vatten eller stek snabbt i en wokpanna. 
	
	Förvaras torrt och svalt.
	
	Innehåll: 200 g
| Energi | 33 kJ / 8 kcal | 
| Fett | <0,1 g | 
| - varav mättade fettsyror | <0,1 g | 
| Kolhydrat | 1,1 g | 
| - varav sockerarter | <0,2 g | 
| Fiber | 1,8 g | 
| Protein | <0,3 g | 
| Salt | <0,01 g | 
Konjak fiber (glucomannan), Vatten, E526 calciumhydroxid
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.