Ekologiskt Sorghummjöl från Funkisfood, även känt som durramjöl, som härrör från spannmål med samma namn
Detta Sorghummjöl odlas i Italien och har högt fiberinnehåll.
Sorghummjöl kan också blandas med gluteninnehållande mjöl, för att sänka glutenhalten i bakverk.
Sorghummjöl kan innehålla spår av soja, gluten-innehållande korn, nötter och sesam.
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1625 kj / 384 kcal |
Fett |
3,29 g |
- varav mättade fettsyror |
0,48 g |
Kolhydrat |
77,47 g |
- varav sockerarter |
1,87 g |
Fibrer |
6,6 g |
Protein |
7,87 g |
Salt |
0,3 g |
Innehåll:
500 g
Sorghummjöl*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Ursprungsland:
Italien
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
God glutenfri mel, der gør brødet mere grov - bør dog kombineres med andet, da bagværket ellers bliver for tungt, men er vild med melet og bruger det i alt fra pølsehorn til pandekager!
17-04-2016Toppenbra mjöl att baka med! Ungarna äter bröden med god aptit :)
11-04-2016

