Good Good Jordgubbsmarmelad med Stevia - 330 g

1
Se alla produkter från Good Good
Varunummer: 36208

Jordgubbssylt som tar dig närmare naturen

Good Good Jordgubbssylt med Stevia är en naturlig sylt som innehåller mer än 50% jordgubbar. Good Good ger dig en produkt som är så nära naturen som möjligt. Sylten har inte tillsatt socker och sötas bara med stevia och erytritol.

Produkten har en fin jordgubbssmak, vilket gör den perfekt till rostat bröd, kakor, desserter eller när du vill använda jordgubbssylt.

Stevia och socker

Good Good använder Stevia i sina produkter för att ersätta socker. Detta återspeglar ett avsiktligt val att producera hälsosammare produkter som inte är skadliga för hälsan i samma utsträckning som produkter med socker.

År 2011 erkändes Stevia av EU och EFSA som ett ofarligt sötningsmedel, och sedan dess har det blivit allt vanligare. Detta beror förmodligen på att Stevia är ett helt naturligt sötningsmedel som har många positiva egenskaper. Förutom att ha en positiv effekt på kolesterolhalten, stimulerar Stevia även insulinnivån så att en större mättnadskänsla uppnås i förhållande till många andra sötningsmedel.

I grund och botten är Stevia ett bättre och hälsosammare alternativ än socker, eftersom det lägre kaloriintaget minskar risken för fetma, följt av övervikt. Detta gäller dock endast om du inte överskrider RDI (rekommenderat dagligt intag) som föreskriver att man ska behålla Stevia-konsumtionen under 4 mg per kg kroppsvikt per dag.

Information:

Överdrivet intag kan ge lös avföring.

Förvaring:

Oöppnad: Torrt och ej i direkt solljus
Öppnad:  I kylskåp

Innehåll: 330 g

Näringsinnehåll per 100 g:

Energi

94 kJ / 22 kcal

Fett

0 g

- varav mättade fettsyror

0 g

Kolhydrat

20,9 g

- varav sockerarter

3,9 g

Fibrer

1,1 g

Protein

0,2 g

Salt

0 g

Ingredienser:

Jordgubb 58%, Vatten, Sötningsmedel (erythritol, steviolglycosid), Geleringsmedel: fruktpektin, Syra (citronsyra), Konserveringsmedel (kaliumsorbat)

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.