Manuka Honung från Manuka Health

Läs mer om Manuka Health här: 

14 Produkt(er)

Om Manuka Health

Med vetskapen om att Nya Zeelands biprodukter hade speciella och unika hälsoegenskaper, grundades Manuka Health 2006. De har sedan dess drivits av att använda sin kunskap för att förstå och använda de naturliga produkterna så att resten av världen ska kunna njuta av de fantastiska produkterna från bina.

Idag består varumärket av ett team av dedikerade specialister som noggrant hanterar och sköter allt från bin, honung, produktion av tandkräm och andra Manuka Health-produkter. Varje steg från bikupan till den färdiga produkten testas och säkerställs autentisk, ren och av bästa kvalitet.

Experter i Manuka honung

Manuka Health är pionjärer inom vetenskapen om Manuka honung och propolis. Under åren har de skyddat och optimerat renheten och de extraordinära, naturliga egenskaperna som finns i deras komplexa biprodukter som Manuka Health-honung.

Den stora kunskapen, som ständigt utvecklas av ny expertis och forskning, tillsammans med viktigheten och behandlingen av varje produkt, gör att du som kund med säkerhet kan vara trygg med den honung du köper.

Honung av högsta kvalitet
Det är viktigt att du kan lita på kvaliteten. Därför kontrolleras och hanteras alla processer av experter inom olika områden vid anläggningarna i Nya Zeeland. De omfattande kvalitetsproven, både av råmaterial och färdiga produktfaser, säkerställer högsta kvalitet, renhet och säkerhet.

Vad är Manuka Honung?

Manuka honung kommer från bin, som utvinner sin nektar från Manuka-busken (Leptospermum Scoparium), som växer på Nya Zeeland. Honungen är världsberömd för sina unika egenskaper och sin fantastiska smak. Baserat på forskning har det varit möjligt att dra slutsatsen att det naturligt förekommande MGO är helt speciellt förekommande i Manuka Honung.

Metylglyoxal, kallat MGO, är en kraftfull antibakteriell substans. Det är MGO-innehållet som skiljer Manukahonung från vanlig honung. Manuka honung finns med olika nivåer av MGO, 100+, 400+ och 550+ MGO.

Värdet av Manuka-honung har dock varit känt och använt av människor i årtusenden. Äkta Manuka-honung från Nya Zeeland kan ha en märkning som heter MGO eller UMF.

Användning
Helt optimalt är Manuka Health-honung i matlagning. Manuka-honung används också i många hudvårdsserier på grund av dess fantastiska hudvårdande egenskaper. Du hittar det i bl.a. Dr. Organic Manuka Honey.

Du kan också använda manuka-honung som ansiktsmask. Applicera manuka-honung i ansiktet och låt det sitta i ca 10-15 minuter och du får en riktigt smidig och mjuk hy.

Du kan också ta en matsked Manuka-honung i en värmande kopp te. Om du har dragit på dig en förkylning kan du njuta av Manuka Health Sugtabletter.

Köp Manuka Health produkter på Med24.se

På Med24.se hittar du både ManukaAid Skin Patch, ManukaAid Breast Pads, honung och tandkräm med manuka-honung! Vi erbjuder de fantastiska och erkända produkterna från Manuka Health till särskilt bra priser och med möjlighet för snabb leverans och gratis frakt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.