Manuka honung

MANUKA HONNING FRA MANUKA HEALTH

Manukahonung produceras i Nya Zeeland av bin som pollinerar Manukabusken. Busken innehåller ämnet metheylglyoxal, kallat MGO.
MGO Manuka Honung är det enda 100 % naturliga livsmedlet som har en stark antibakteriell verkan, detta tack vare Methylglyoxal (MGO), vilket bildas i naturlig form, i blommans nektar. Det är MGO-innehållet som skiljer Manuka honung från vanlig honung och dessutom smakar Manuka honung helt fantastiskt.

Manuka honung finns med olika nivåer av MGO, 100+, 400+ och 550+ MGO, ju högre talet är desto mer antibakteriell är honungen. Värdet av Manuka honung har varit känt och använt av människor under årtusenden och bekämpar inte mer än 80 olika typer av bakterier. Manuka honung blir bland annat använt till sårbehandling och till behandling av exem. Ta en matsked honung i en kopp te om du kan märka att en förkylning är på väg. Manuka honung kan hjälpa till med att hålla förkylningen på avstånd.

Manuka honung kan också användas som en ansiktsmask. Smörj in ansiktet med manuka honung och låt det sitta i 10-15 min, huden blir mjuk och sammetslen. Om du har problem med akne kan detta ha riktigt god effekt. Manuka honung används i många hudvårdsserier tack vare sina fantastiska egenskaper. Du hittar manuka honung i bland annat Dr. Organic Manuka Honeys produkter.
Du kan läsa mer om Manuka honung och dess god egenskaper på bloggen - klicka här.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.