MAM

102 Produkt(er)

MAM - Nappar, nappflaskor och bröstpumpar

Med MAM kan du skämma bort din bebis med hälsosamma och roliga produkter av högsta kvalitet. På Med24.se presenterar vi ett brett sortiment av nappar, bröstpumpar, amningsinlägg, förvaring av barnmat, drickmuggar och nappflaskor från MAM, som kommer att vara till stor glädje för både dig och ditt barn när de växer upp.

Deras prisbelönta babyprodukter är utformade exakt efter barnets ålder och behov och finns därför i olika former, spännande färger och modeller. Hos oss kan du alltid hitta den perfekta matchningen till bra priser och bra erbjudanden!

Vad är MAM?

Sedan 1976 har MAM´s främsta mål varit att stödja barns utveckling och välbefinnande och att göra vardagen enklare för föräldrar runt om i världen. Varumärket strävar efter att uppnå detta mål varje dag genom ansvarsfulla åtgärder, särskild omsorg, produkter och utveckling som bygger på modern kunskap och med optimal hälsa och välbefinnande i åtanke.

Grundandet av MAM
I mitten av 70-talet stod föräldrar inför ett antingen-eller-beslut när de köpte babyprodukter: antingen en tilltalande design eller medicinskt bevisad funktionalitet. En kombination av båda fanns inte bland babyprodukterna på den tiden. Den utbildade plastteknikern och passionerade familjefadern Peter Röhrig bestämde sig för att ta saken i egna händer.

I samarbete med forskare, läkare och designers från Wiens universitet för tillämpad konst utvecklade han en napp som utmärkte sig både vad gälde form och funktion. Så föddes företaget MAM och det unika teamwork som än i dag kännetecknar alla MAM-produkter.

Hållbarhet och långsiktig vision

MAM är ett familjeföretag som har åtagit sig att stödja spädbarns välbefinnande och har alltid fokuserat på hållbarhet. Därför ägnas varje detalj och varje beslut lika stor uppmärksamhet.

Varumärkets CSR-motiv lyder:
"På MAM vill vi göra världen bättre genom att använda vår kompetens. Vi tänker hållbart och framsynt eftersom dagens barn är morgondagens vuxna."

Ett säkert och hälsosamt val

Att vara förälder är krävande. Därför har MAM i mer än 40 år utvecklat babyprodukter som är unika både vad gäller design och funktion. Produkterna är resultatet av ett nära samarbete mellan experter inom medicin, forskning och teknik.

MAM´s produkter stödjer det enskilda barnets utveckling och underlättar vardagen för både barn och föräldrar. Alla MAM:s innovationer följer dessa säkra principer, vilket innebär att du som förälder kan känna dig trygg och säker och att ditt barn kommer att känna sig bekvämt och tryggt när det använder de kvalitetsmedvetna produkterna.

Maximal säkerhet och lagkrav
Oavsett om det handlar om en MAM nappflaska eller en specifik MAM napp följs alla tillämpliga, globala relevanta normer och standarder. Inom företaget har man utvecklat interna regler och kontroller som går långt utöver de lagstadgade kraven. När det gäller hälsa, välbefinnande och säkerhet ska man aldrig kompromissa!

Därför erbjuder MAM barnprodukter som uppfyller följande krav:

 • BPA-fria produkter.
 • PVC-fria produkter - ingen PVC eller ftalater används.
 • Helt splitterfria för absolut minimal risk för skador.
 • Värmebeständiga för särskilt grundliga rengöringsalternativ.
 • Kokfasta för babyprodukter från 0 till 6 månader - så att de kan steriliseras för 100% hygien och säkerhet.
 • Kravet på inre draghållfasthet enl. EU-standard EN 1400 (nappstandard) är högre än vad som krävs.
 • Förutom produkternas design och funktion måste särskilt deras ytor garantera säker hantering och vidareutveckla barnens motoriska och emotionella färdigheter.

MAM nappar

Varje MAM-napp är utvecklad i samarbete med bl.a. tandläkare för att vara skonsam och anatomiskt korrekt för utvecklingen av barnets käke och tänder.

MAM nappar tillverkas därför också i unika designer som är anpassade till ditt barn - från lek till den trygga miljön vid läggdags. MAM är inte bara känt för sina kvalitetsprodukter, utan också för de vackra designerna i färger och mönster som finns för pojkar och flickor enligt de senaste trenderna.

Hitta den perfekta nappen

För nyfödda finns det extra små och lätta nappar i både silikon och latex som är enkla, säkra och bekväma för barnet att använda. En av favoritmodellerna är MAM Perfect. Du kan hitta MAM 16+ månader, MAM nappar 6+ och mycket mer!

Hos Med24.se hittar du nappar för både natt och dag inom modellerna:

 • MAM Perfekt
 • MAM Air
 • MAM Original
 • MAM start napp

MAM nappflaskor

MAM:s nappflaska skyddar också barnets känsliga hud och passar perfekt i munnen. Flaskorna finns i olika storlekar, mönster och färger. 

I vårt sortiment hittar du Anti-Colic självsteriliserande nappflaskor - enligt testmammor har dessa varit de bästa på marknaden genom åren. Du hittar också pipmuggar, nappflaskor av glas och MAM:s matchande flasknappar.

Köp produkter från MAM på Med24.se

När det gäller våra barn finns det aldrig utrymme för kompromisser. Vi har gjort det enkelt med hälsosamma och säkra val som gör vardagen enklare och bättre för dig och ditt barn. Ditt barn förtjänar bara det bästa - det är därför du hittar ett urval av de erkända produkterna från MAM på Med24.se för både mamma och barn.

Alla MAM-produkter erbjuds till bra priser och fantastiska erbjudanden. Se dessutom vårt breda sortiment av de mest erkända och föredragna produkterna från varumärken för mamma och barn här!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.