Lernberger & Stafsing

57 Produkt(er)

Lernberger & Stafsing - Svenska produkter för äkta skandinavisk skönhet och välvårdat hår

Lernberger & Stafsing är ett svenskt märke som fortfarande ägs och drivs av dess grundare, Patrik Lernberger och Mattias Stafsing. Tillsammans har de mer än 20 års erfarenhet inom den internationella skönhetsindustrin och använder sina kunskaper varje dag för att ständigt utöka och utveckla sitt sortiment, som nu också innehåller fantastiska, hudvårdande produkter.

Varumärkets första produkter lanserades 2011 och företaget har sedan dess varit mycket framgångsrikt - särskilt i Skandinavien. Lernberger & Stafsing formulerar alla sina produkter med inspiration från det de kallar Scandinavian Beauty; renhet, elegans och produkternas ärlighet. Varumärket grundades i syfte att framställa lyxig, exklusiv, hållbar och effektiv hårvård tillgänglig för alla. Därför har Lernberger & Stafsing alltid lagt sin själ i produkterna, som var och en skämmer bort håret varje dag så att du kan känna dig vacker både inuti och utanpå. Hårvård för den moderna människan med både kropp och miljö i åtanke!

Patenterad formula - skonsam men effektiv

Lernberger & Stafsing älskar skönhet och lyx, varför de strävar efter att lyfta fram det vackraste hos dig både inuti och utanpå. Av den anledningen har deras unika kombinationer noggrant, utvalda, aktiva ingredienser, vilka har god inverkan på ditt hår utan att skada vare sig hår, hud eller kropp.

Produkternas patenterade formula kan bland annat ha följande egenskaper:

  • Cruelty Free - ingen av produkterna har testats på djur
  • Vegan - flera produkter innehåller inte animaliska ingredienser
  • Utan parabener - hela sortimentet innehåller inte hormonstörande parabener
  • Sulfatfritt - ingen av de skonsamma, hårvårdande produkterna innehåller uttorkande sulfater
  • Ekologiska oljor - produkternas innehåll av oljor är av högsta kvalitet

Varje produkt som utvecklas hos Lernberger & Stafsing formuleras av mycket, kompetenta kemister i egna lokaler i Sverige, där produkterna också produceras hållbart innan de skickas till oss för att säljas till dig.

Det som verkligen skiljer Lernberger & Stafsing från andra märken inom hårvård är deras helt egna LS Supercomplex, som är en hörnsten i SAMTLIGA produkter. Komplexet är rikt på vitaminer, mineraler, antioxidanter och växtextrakt, som alla gör underverk för ditt hår och ger en ordentlig, sund boost så att det förblir så sunt, vackert och optimalt skyddat som möjligt.

Hållbar och fantastisk hår- och hudvård för allas behov

Efterhand har Lernberger & Stafsings sortiment blivit otroligt brett - delvis för att de vill att det ska finnas en produkt för varje persons individuella behov. Därför kan du hitta balsam och schampo för alla hårtyper, härliga stylingprodukter, hårkurer och den fantastiska, vårdande serien för män. Prova till exempel ett av märkets bestsellers, torrschampot Dryclean, deras helt nya kosttillskottet Hair Vitamins eller ett perfekt hårvax. Oavsett vad du behöver, har Lernberger & Stafsing produkten för att skämma bort dig lite extra.

De unika produkterna är i de finaste förpackningar du kan tänka dig och har en mild doft som håller ditt hår är väldoftande och sunt dag efter dag.

Utforska vårt breda urval här på Med24 - du förtjänar att skämma bort dig själv med den absolut, bästa, svenska hårvård till fina priser!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.