Lavinde Copenhagen

11 Produkt(er)

Lavinde Copenhagen - Dansk hudvård och makeup för alla hudtyper

Lavinde Copenhagen grundades 2016 av det danska power-couple Cecilie Svendsen Vinde och Filip Løwén Nielsen, eftersom Cecilie kände att något saknades på den danska marknaden för hudvård. Hon ville att exklusiva, lyxiga och effektiva hudvårdsprodukter skulle vara tillgängliga för alla, oavsett hudtyp och prisklass. Deras varumärke Lavinde Copenhagen är fortfarande danskägt och har tagit skönhetsvärlden med storm med sina prisbelönta maskaror, ögonfransserum och andra hudvårdsprodukter som är mycket älskade av både konsumenter och influencers!

Allergivänliga produkter med ingredienser av allra högsta kvalitet

Genom sin utvecklingsprocess har Lavinde Copenhagen strävat efter att formulera effektiva produkter som kan användas oavsett om du är allergisk, gravid, har en särskilt känslig eller normal hud. Eftersom varumärket lägger stor vikt vid äkthet är alla produkter i sortimentet formulerade med rena råvaror såväl som noggrant utvalda högkvalitativa ingredienser som alla innehåller aktiva substanser med kliniskt dokumenterade effekter och som samtidigt är extremt hudvänliga.

Flera av produkterna har utvecklats i samarbete med Allergy Certified för att uppnå de mest skonsamma produkter som inte på något vis skadar eller irriterar hud och ögon. Därmed kan alla, oavsett hudtyp och behov, dra nytta av de läckra danska hudvårdsprodukterna.

Prisvinnande produktsortiment

Lavinde Copenhagens läckra produkter har vunnit flera priser vid Global Makeup Awards och Danish Beauty Awards och har nominerats till ännu fler och även vid Costumes läsarpris-utdelning. De fantastiska recensionerna av produkterna säger mycket om vilka fantastiska effekter produkterna har och vilken skillnad de kan göra för dig! Vi kan rekommendera dig att prova de läckra produkterna från serierna:

  • BEYOND - Volume & Curl och Ultimate Length: 2 exklusiva maskaror båda formulerade i samarbete med Asthma Allergy Nordic och framställda av finaste kvalitetsråvaror i Italien. Båda varianterna ger dig vackra och välvårdade ögonfransar, där Ultimate Length ger långa definierade fransar medan BEYOND tillsätts ett unikt fransserum för en 2-i-1-effekt.

  • HYPED Eyelash Serum:  Asthma Allergy Nordic ögonfransserum, vars skonsamma formula ger dig synligt längre, fylligare och starkare fransar på bara några få veckor. Ger långvarigt resultat och finns i två olika storlekar.

• REFRESHING Makeup Remover: en mild makeupborttagare i en full-size variant samt en i resestorlek vars effektiva oljefria formula enkelt tar bort vattenlöslig makeup från ögon och hud. Perfekt för rengöring av fransar från din Lavinde-mascara.


Lavinde Copenhagen är märket för dig som värdesätter effektiva och funktionella produkter med fin design samt hudens hälsa och välbefinnande.

De fantastiska produkterna är alla väldigt prisvärda och på Med24 har vi alltid fasta billiga priser samt snabb och trygg leverans med möjlighet till gratis frakt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.