UNIQ Näsvax Kit

1
1
1
1
Se alla produkter från UNIQ
Varunummer: 51266

UNIQ Näsvax Kit - komplett kit för effektiv hårborttagning i näsa och öron

Vill du bli fri från hår i näsan och öronen? Pröva då detta set från UNIQ. Setet består av vaxpärlor, vaxpinnar, mustaschskydd, engångskoppar och en återanvändbar måttbägare för vatten. Således innehåller detta set allt det nödvändiga för att ta bort hår i näsan och öronen. Setet kan användas för både män och kvinnor som vill uppnå ett slätt och hårlöst resultat.

Setet innehåller:

  • Vaxpärlor - 50 g
  • Näspinnar - 20 st
  • Mustaschskydd - 8 st
  • Engångskoppar - 8 st
  • Kop för varmt vatten - 1 st

Användning:

Börja med att smälta vaxpärlorna över vattenbad i mikron eller över hett vatten. Kontrollera alltid att ditt vax är helt smält med en av de medföljande vaxpinnarna. Doppa nu änden av pinnen i vaxet och knacka försiktigt på kanten för att förhindra att vaxet droppar och ta samtidigt bort överflödigt vax.

Stick nu in vaxpinnen i näsborren. Låt den sitta i minst 90 sekunder och högst 2 minuter. Nu är det dags att ta bort vaxpinnen. Håll nära applikatorns skaft och dra nedåt med en snabb rörelse för bästa resultat. Upprepa med en ny pinne i den andra näsborren eller öronen om du vill. Kasta alltid engångskoppen och pinnarna efter användning.


Innehåll: 1 set

Vaxpärlor:
Colophonium (Rosin), Glyceryl Rosinate, Ethylene/VA-Copolymer, Beeswax, Paraffin, Glyceryl Hydrogenate Rosinate, Methyl Hydrogenated Rosinate, Hydrogenated Coconut Oil, C30-45 Alkyl Methicone

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
  1. Kroppsvård
  2. Rakning
  3. Vax & strips
Se alla produkter från UNIQ
Varunummer: 51266

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.