UNIQ Dermaroller 0,25 mm

1
1
1
1
Se alla produkter från UNIQ
Varunummer: 51270

UNIQ Dermaroller 0,25 mm - hudförbättrande dermaroller för ansiktet med 540 tunna mikronålar för en smärtfri behandling

På senare år har behandling med dermaroller blivit populär. Denna roller från UNIQ är gjord med 540 ultratunna mikronålar med en längd på 0,25 mm och ett bekvämt, ergonomiskt handtag i exklusiv design. De många små nålarna är gjorda av titan, vilket säkrar att nålarna inte rostar. UNIQ Dermaroller stimulerar huden för att ge en nyvunnen elasticitet och spänst. Dessutom kommer den att förbättra din huds fasthet genom att bryta ner i hudens ytskick i en helt smärtfri behandling. Denna produkt är speciellt lämplig för ärr, bristningar, rynkor, celluliter och oren hud. 

Användning:

Det rekommenderas att använda UNIQ Dermaroller på kvällen, eftersom huden blir röd och den får möjlighet att regenerera sig själv över natten.

Behandla alltid endast ett område åt gången. Undvik känsliga områden i ansiktet, såsom ögonlock och läppar. Rulla dermarollern över området med ett jämnt, försiktigt tryck i olika riktningar – både vertikalt, horisontellt och diagonalt. Upprepa på andra områden du vill behandla. Avsluta med att rengöra huden noggrant samt applicera ett serum och en närande ansiktskräm. Kom också ihåg att alltid rengöra din dermaroller efter användning genom att desinficera den.


Innehåll: 1 st

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
  1. Kroppsvård
  2. Hudvård
  3. Övrig hudvård
Se alla produkter från UNIQ
Varunummer: 51270

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.