Unique Geraniumolja - 10 ml

Unique Geraniumolja - 10 ml
Se alla produkter från Unique Products
Varunummer: 3369

Unique - Geraniumolja är en 100% ren eterisk olja Pelargonium graveolens

Geraniumoljan utvinns genom ångdestillation från rosengeraniumplantans blad. Rosengeraniumplantan kommer från Afrika. Den fördes till Europa på 1700-talet och det finns nu över 700 arter. Oljan doftar tungt och sött, nästan citron- och ros-liknande.

Den fungerar avslappnande och hudstimulerende. Geraniumolja verkar sammandragande och balanserar huden. Den verkar rengörande på huden, stramar åt huden och normaliserar utsöndringen av talg. Genom att oljan stimulerar utsöndringen av avfallsmaterial så kan den hjälpa mot celluliter.

Hemmet:
Användningen av eteriska oljor i hemmet är ett naturligt alternativ till kemiska desinfektionsmedel. De kan bidra till att säkerställa hygien i hemmet och förebygga ohälsa. När du tvättar kläder kan du lägga till 3 droppar lavendel och geraniumolja var i det sista sköljvattnet och blanda i sköljmedlet. Om du diskar för hand kan du också lägga till 1-2 droppar lavendel och geraniumolja var. Denna lilla mängd olja har en rengörande effekt utan att lämna en stark doft. En spray är användbar eftersom du kan sprida oljemolekylerna snabbt och snabbt uppnå en avslappnande och upplyftande effekt. Fyll en sprayflaska med vatten och 8-12 droppar och tillsätt lavendel och pelargonolja. Använd 2 delar lavendelolja och 1 del geraniumolja. Du kan även använda 4 droppar sandelträ, 4 droppar lavendel och 2 droppar geranium.

På sommaren kan du även använda geraniumolja för att skingra myggor.

Vissa personer kan vara överkänsliga mot geraniumoljan, så det rekommenderas att göra ett test innan. 

Ingredienser:

Pelargonium Graveoles Oil (Einecs 290-140-0)

Allergener:

Citronellol, Geraniol, d-Limonene

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
  1. Kroppsvård
  2. Wellness
  3. Eteriska oljor

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.