Unique - Apelsinolja Extra - 10 ml

Unique - Apelsinolja Extra - 10 ml
Se alla produkter från Unique Products
Varunummer: 3359

Unique - Apelsinolja Extra är en 100% ren eterisk olja - Citrus dulcis

Apelsinoljan ger en trevlig, uppfriskande, "varm" doft, som är bra att använda på vintern. Den verkar upplyftande och uppmuntrande på sinnet. I aromaterapi används den för behandling av sorg och ångest. Den verkar balanserande, stimulerande, uppfriskande och värmande. Den främjar en god natts sömn.

Oljan har en positiv effekt på matsmältningssystemet där man till exempel vid ömhet i magen kan smörja den utspädda oljan på magen för att uppnå en lugnande effekt.

I hudvård är apelsinolja bra för behandling av trött, åldrande, grov hud, hud med dålig blodcirkulation och fet hud. Fungerar bra i en åtstramande och viktminskande blandning och i ansiktsolja för behandling av rynkor.
Oljan utvinns genom kallpressning av apelsinskal som man brukar få från produktion av apelsinjuice. Apelsinträdet härstammar från Kina, där oljan symboliserar lycka. Idag produceras en stor del av oljan i Medelhavsländerna, Israel, Brasilien och USA.

I blandningar passar apelsinolja väl med teträ, ylang ylang, citron, sandelträ, enbär, cypress, lavendel, citronella, ingefära och grapefrukt.

Huvudingredienser: Limonene, Citral, citronellal, geraniol, linalool, perminol, bergapten och auraptenol. Använd inte före solbad. 

Ingredienser:

Apelsinolja (Einecs 232-433-8)

Allergener:

d-Limonene, Citral

Ingår i kategorierna
Eteriska oljor

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.