Cocoon Organic Laundry Silkesvamp 4-5 cm

Silkesvamp från Medelhavet som är 100% ekologisk och allergivänlig Med24.se
Se alla produkter från Cocoon Eco Living
Varunummer: 37634

Produktbeskrivning

Silkesvamp från Medelhavet som är 100% ekologisk och allergivänlig

Silkesvampen från Medelhavet anses vara världens finaste och mjukaste, naturliga svamp och är perfekt som barntvättvamp och som ansiktssvamp.
Silkesvampens fantastiska mjukhet och svampens mycket fina porer gör att svampen kan rengöra huden på djupet på ett mjukt och naturligt sätt och hjälpa till att upprätthålla en sund blodcirkulation i ansikte och på kropp. De många fina kanalerna garanterar samtidigt att svampen är lätt att rengöra och hålla ren, så att bakterier och smuts inte samlas i tvättvampen.

Silkesvampen tillhör familjen natursvampar, som kallas ’Silk Sea sponges’

Silkesvampen har ett otroligt stort antal små och fina kanaler. De många fina kanalerna i svampen gör silkesvampen helt underbar, och gör att den absorberar en otrolig, mängd vatten. Silkesvampens mjuka struktur och dess förmåga att försiktigt rengöra huden på djupet gör den lämplig både som barn- och vuxentvättvamp, till och med som ansiktssvamp.

Silkesvampen är en av många arter av naturliga svampar som växer på havets botten, där den matas av syre och mat som vattenflödet ger. Cocoon silkeslena svampar kommer från Medelhavet, där den högsta kvaliteten av naturliga svampar finns och där befolkningen har ett starkt fokus på att bibehålla och förbättra korallrevens naturliga växtliv och de naturliga svamparnas flora. När de naturliga svamparna växer vilt på havsbotten finns de i många olika färger och former. Alla naturliga svampar har det gemensamt att de alla blir otroligt mjuka så snart de blir våta.

Hur sköter jag min natursvamp?

Det är viktigt att alltid skölja svampen noggrant med rent vatten efter användning och se till att alla tvålrester försvinner. Om svampen suger upp för mycket tvålrester, kan den långsamt bli mjuk och slemmig. Därför är det viktigt att skölja ur svampen noggrant efter användning. När svampen har rengjorts, pressa vattnet ur och sedan ska den torka på ett torrt och luftigt ställe tills den är helt torr.
Vrid aldrig en natursvamp eftersom svampen kan skadas av detta.

økologisk natursvamp

Innehåll: 1 st,  4-5 cm

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.