Cocoon Organic Laundry Honey Svamp 10-11 cm

Honeycomb-svampen anses vara en av världens finaste, naturliga svampar 100% ekologisk och allergivänlig Med24.se
Se alla produkter från Cocoon Eco Living
Varunummer: 37637

Honeycomb-svampen anses vara en av världens finaste, naturliga svampar 100% ekologisk och allergivänlig

Svampen är idealisk som tvättvamp för både barn och vuxna och särskilt lämplig för personer med känslig hud. Den är skonsam och mycket mjuk när den är blöt, och med sina stora porer rengörs huden på ett skonsamt och naturligt sätt. Den hjälper till att upprätthålla en sund blodcirkulation i ansiktet och på kroppen. Den mjuka svampen gör att den inte är för hård mot huden under skrubbning. Tack vare de stora porerna i svampen är den lätt att hålla rena, så att bakterier och smuts inte samlas.

Honeycombsvampen kommer från Medelhavet

Cocoon Honeycomb-svamp kommer från Medelhavet, där natursvampar av högsta kvaliteten finns och där befolkningen har ett stort fokus på att upprätthålla och förbättra korallrevens naturliga växtliv och naturens svampflora. När de naturliga svamparna växer vilt på havets botten finns de i många olika färger och former. Alla naturliga svampar har det gemensamt att de alla blir otroligt mjuka så snart de blir våta.

Honeycomb-svampen tillhör familjen naturliga svampar som kallas "Honeycomb Sea Sponges" tack vare de många, stora kanalerna i svampen, vilket gör att svampen ser ut som insidan av en bikupa. De många stora kanalerna i svampen gör att honungssvampen kan absorbera en otrolig mängd vatten, vilket gör den oerhört lämplig som tvättvamp för både baby, barn och vuxna.

Hur sköter jag min natursvamp?

Det är viktigt att alltid skölja svampen noggrant med rent vatten efter användning och se till att alla tvålrester försvinner. Om svampen suger upp för mycket tvålrester, kan den långsamt bli mjuk och slemmig. Därför är det viktigt att skölja ur svampen noggrant efter användning. När svampen har rengjorts, pressa vattnet ur och sedan ska den torka på ett torrt och luftigt ställe tills den är helt torr.
Vrid aldrig en natursvamp eftersom svampen kan skadas av detta.

Innehåll: 1 st,  10-11 cm

Ingår i kategorierna
Badborstar och badsvampar Tillbehör

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.