Livets Olja - Oil of Life - 250ml

1
Se alla produkter från Livets olie
Varunummer: 2335

250 ml Standard Oil of Life - Livets Olja

Detta är den mindre varianten av Livets Olja Standard. Oljan innehåller kallpressade, ekologiska och orraffinerade ingredienser för att framställa en produkt av högsta möjliga kvalitet.

Oljan utvinns från naturlig linfrö och jättenattljusolja, vilket ger den ett särdeles högt innehåll av Omega-3, -6- och -9 fettsyror. Dessa tre är essentiella fettsyror som är livsviktiga och spelar en viktig roll för kroppens normala funktioner. Normalt får vi de essentiella fettsyrorna genom vår kost men Livets Olja är dock en riktigt bra och naturlig källa till fettsyrorna som komplement till kosten. Livets Olja har utsetts till en av världens bästa producerade vegetabiliska oljor som innehåller Omega-3, Omega-6 och GLA av danska dietister.

Effekten av Oil of Life

Omega-fettsyror sägs vara bra för dig, men varför och hur mycket av dem ska man få i sig?

Generellt bidrar Omega-fettsyror till kroppens underhåll av celler och gör bland annat cellväggarna smidigare vilket stöder blodcirkulationen. Dessutom spelar Omega-3 en viktig roll i ögats näthinna. Det är viktigt att upprätthålla rätt balans mellan hur många Omega-6 och -9 fettsyror du konsumerar i förhållande till Omega-3, eftersom den sistnämnda har de mest gynnsamma egenskaperna. Denna balans har Oil of Life lyckats med.

Livets Olja produceras och tappas under famaceutisk kontroll i Danmark.

Dosering och användning

Vi rekommenderar att du tar oljan i samband med en måltid. Oljan kan lätt blandas i mat såsom sallader, dressingar, smoothies, soppor eller annat.

Förvaring:
Ska förvaras i kyl och kan frysas för att förlänga hållbarheten.

Oil of Life varianter

Livets Olja fås i flera olika varianter, var och en med sitt eget syfte. Prova Livets Olja för kvinnor, för män, för skönhetsändamål m.fl. här på Med24.se

Köp Standard oljan i en större variant på 500 ml, se här

Näringsinnehåll per 100 g:

Energi

3596 kJ / 872 kcal

Fett

93,2 g

Ingredienser:

Linfröolja*, Jättenattljusolja*

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

EU ekologimärket Ø-märket

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.