A.Vogel Valleforce Original - 1000 ml

Valleforce Original består av noggrant, filtrerat vassleextrakt med ett naturligt innehåll av L + mjölksyra, helt fritt från laktos och gluten Med24.se
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från A. Vogel & Valleforce
Varunummer: 7108

Valleforce - även känd som Molkosan - nytt namn, samma välgörande innehåll!


Valleforce Original består av noggrant, filtrerat vassleextrakt med ett naturligt innehåll av L+mjölksyra, helt fritt från laktos och gluten

Vassleextrakt, har sedan de antika grekerna använts i matlagning på grund av sin mycket speciella, färska och syrliga smak. Idag är vassleextraktet Valleforce tillverkat av ostvasslekoncentrat från ekologisk mjölk fsom kommer från kor som betar i de schweiziska Alperna.

Valleforce Original filtreras så noggrant att det innehåller varken mjölkproteiner, mjölkfett eller socker, utan endast det renaste vassleextrakt. Valleforce kan därför lätt användas av dem som vill undvika laktos och gluten - det kan till och med användas av vegetarianer.

Valleforce har ett naturligt innehåll av L + mjölksyra. Ta en daglig dos av Valleforce - antingen som det är, blandat i ett glas vatten eller som en ingrediens i en salladsdressing eller annan matlagning. Samtidigt som ostvassle kanske inte låter som det mest aptitretande och smakrika, var inte orolig. Valleforce har en mild och lätt syrlig smak, som på många sätt påminner om kärnmjölk.

Egenskaper

  • Universalmedel med naturligt innehåll av L+mjölksyra
  • Tillverkad av ekologisk mjölk från kor som betar i de schweiziska alperna
  • Kan konsumeras som en välgörande dryck eller användas i salladsdressing och matlagning

Användning

Det rekommenderas att blanda 1-2 msk Valleforce i ett stort glas med vatten. Du kan byta ut vatten med juice om du vill ge syran lite balans i form av lite sötma. Om du vill ha en stark och genomträngande smak kan doseringen justeras.

Valleforce är också perfekt till matlagning. Till exempel kan du använda Valleforce i salladsdressing som en lite syrlig och färsk krydda.  Tänk på Valleforce som ett möjligt alternativ till vinäger när du lagar mat.


Innehåll: 1000 ml

Näringsinnehåll per 100 g:

Energi

90kj/20kcal

Fett - varav mättade fettsyror

0-1 g

Kolhydrater- varav sockerarter

0-1 g

Protein

0,0 g

Salt

0,3 g

Ingredienser:

Lactofermenteret koncentrerat ostvallepermeat (från mjölk), (Innehåller 7% naturlig L+mjölksyra), Surhetsreglerande medel (kaliumcitrat), Naturlig arom

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Ursprungsland: Schweiz

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.