Chello Classic

1
1
1
Se alla produkter från Mezina & Chello
Varunummer: 18829

Chello Classic - en naturlig menopaus

Chello Classic innehåller en speciell kryddblandning, varvid den primära ört är dong quai, även kallade kinesisk Angelica. Kinesisk angelica är en ört som ofta används i Kina av kvinnor i denna ålder och har fått smeknamnet "kvinnlig ginseng".
Det är normalt att kvinnor har sista menstruationen mellan 45 och 55 år - detta kallas klimakteriet. Perioden därefter är klimakteriet eller övergångsålder. Chello-serien är speciellt utformad för kvinnor i denna period av den danska tillverkaren Mezina. Du kan välja mellan tre versioner av produkten, och välja Chello Forte + D-vitamin som är en variant av vitamin D, som bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Vissa kvinnor upplever enbart svettning som är en irritation och besvär i ett aktivt liv. För andra kvinnor, kan hela dagen vara en utmaning, från klädbyte på jobbet till handdukar och nattliga svettningar när du faktiskt skulle vila för att komma i balans genom en god natts sömn.

Dosering:
1-2 tabletter dagligen. 


Innehåll: 60 tabletter

1 tablett innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Extrakt av kinesiskt kvan

300

mg

-

Extrakt av rölleka

50

mg

-

Extrakt av maskros

50

mg

-

Extrakt av salvia

100

mg

-

B6

1,4

mg

100%

DRI (Referensintag) = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Extrakt av kinesisk kvan-(Angelica Sinesis (Oliv.) Diels.), Fyllnadsmedel, Extrakt av salvia (Salvia officinalis L), Extrakt av rölleka (Achillea millefolium L.), Extrakt av maskros (Taraxacum Officinalis Weber), Pteroylmonoglutaminsyra, Ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa), Fuktbevarande medel (glycerol)

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.